kasvuryhmä logo jpg

 

Kasvuryhmän tarkoitus on viedä Suomi seuraavaan kasvuloikkaan inspiroimalla ja kiihdyttämällä scaleupien uusiutumista ja kasvua. Kasvuryhmä-tiimi tuottaa Suomen scaleup-yritysten johtajille eksklusiivisen ja luottamuksellisen foorumin, johon jäsenemme osallistuvat kehittyäkseen johtajina. Toiminta perustuu jakamisen kulttuuriin, vertaispaineeseen ja pyyteettömään auttamiseen. Työn yksi herkuista on mahdollisuus päästä mukaan keskustelemaan ja kuulemaan luottamuksellisesti scaleup -yritysten johtoa heidän haasteissaan. Meidän toiminnasta voit lukea lisää osoitteessa: http://www.kasvuryhma.fi.

 

Etsimme ydintiimiimme startup-mindsetilla varustettua, energistä ja hommansa hanskaavaa

Impact Leaderia

 

tekemään yhä vaikuttavampaa ja moniulotteisempaa kasvua jäsenyrityksiin ja innostamaan mukaan yhä suuremman joukon kasvujohtajia.

 

Työtehtäviin kuuluvat keskeiset vastuualueet:

  • Jäsenhankinta: Innostavalla ja idearikkaalla asenteella sekä systemaattisella tekemisellä saat yhä useamman suomalaisen scaleup-yrityksen kasvukapteenin innostumaan kasvusta ja kantamaan kortensa kekoon Kasvuryhmän toiminnassa.
  • Kasvusparrauksen fasilitointi: Keskeinen osa rooliasi on jäsentemme pienryhmätapaamisten suunnittelu, fasilitointi ja läpivienti: tässä pääset hyödyntämään vahvaa liiketoimintaosaamistasi ja fasilitointikokemustasi.
  • Projektijohtaja: Työtehtäviisi kuuluu kahden projektin johtaminen Kasvuryhmän jäseniä parhaiten palvelevaksi toiminnaksi, sisältäen hankkeiden suunnittelun, konseptoinnin, toteutuksen, sekä budjetoinnin ja raportoinnin.
  • Tiimin jäsenenä osallistut myös jäsensuhteiden ylläpitoon, tapahtumien järjestämiseen sekä toiminnan jatkuvaan kehittämiseen.

 

Haemme tiimiimme jäsentä, jonka osaamisessa ja kokemuksessa yhdistyy:

  • Vähintään viiden vuoden työkokemus asiakasrajapinnassa tehtävästä työstä, esimerkiksi liikkeenjohdon konsultoinnin tai B2B-myynnin parista.
  • Hyvä liiketoimintaymmärrys yrittäjyydestä, liiketoiminnan kehittämisestä ja kasvun johtamisesta erilaisissa konteksteissa.
  • Monipuolinen kokemus isojen kokonaisuuksien projektijohtamisesta – aina idearikkaasta konseptoinnista huolelliseen käytännön toteutukseen.
  • Kyky fasilitoida innostavia ja kekseliäitä sparraustapaamisia kasvun ja yrittäjyyden teemoista.
  • Hyvä kirjallinen sekä suullinen ilmaisu suomeksi ja englanniksi.
  • Halu tehdä töitä kädet savessa ja intohimolla Suomen, yrittäjyyden ja yhteisöllisyyden eteen – erityisesti vahva ‘get-shit-done’-mentaliteetti ja rautainen asenne.

 

Tule mukaan tekemään yrityksistämme menestyjiä! Kasvuryhmässä pääset viemään Suomen yrityksiä eteenpäin ja toimimaan ympäristössä, jossa voit oppia kansainvälisen liiketoiminnan menestyksekkäästä johtamisesta alan huipuilta. Saat vastuuta ja vapautta tehdä toiminnastamme yhä parempaa ja inspiroivampaa ja ennen kaikkea henkilökohtaisen mahdollisuuden kehittyä osana vaativaa, vauhdikasta ja hauskaa tiimiä. Vie työsi ja työn merkitys uudelle tasolle ja tule mukaan rakentamaan suomalaisten yritysten tulevaisuutta terävään, touhukkaaseen ja intohimoiseen joukkoomme!

 

Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa Kasvuryhmän kapteeni Vilja Hannula, 040 837 8511 (10.12 klo 17-18 ja 12.12 klo 9-10) sekä HRS Advisorsin konsultti Maiju Kangas, 050 302 7185 (13.12. klo 12-13 ja 14.12. klo 11-12). Jätä hakemuksesi CV:llä ja palkkatoivomuksella varustettuna 16.12.2018 mennessä:

 

Jätä hakemus