Lehtipiste Oy on Suomen johtava lehtien irtonumeroiden jakelija. Tuotevalikoimaamme kuuluu koti- ja ulkomaisten lehtien ja pokkareiden lisäksi mm. karttoja ja keräilytuotteita. Palvelemme lähes 6000:ta kaupan eri ketjuihin kuuluvaa myymälää. Yhteistyökumppaneinamme Suomessa ja ulkomailla on noin 440 kustantajaa ja tavarantoimittajaa. Tuotetarjonnastamme löytyy kullekin myymälälle sen kysyntää ja asiakaskuntaa palveleva valikoima.

lehtipiste_cmyk-300kt

Vahvistamme tietohallinnon tiimiämme Vantaalla ja etsimme nyt sinua monipuolinen ja energinen

Järjestelmäasiantuntija

Tehtävässä toimit osana tietohallinnon tiimiä varmistaen sekä operatiivisen, että analyyttisen raportoinnin toteutumisen.  Vastuullesi kuuluu myös päivittäisen toiminnanohjauksen ja järjestelmäintegraatioiden valvonta ja tuki. Tuet työssäsi monipuolisesti operatiivista toimintaamme ja osallistut samalla sen ja uusien palveluidemme kehittämiseen yhteistyössä tiimisi muiden jäsenten ja loppukäyttäjien kanssa. Hallitset SQL-kielen ja tunnet eri tietokantoja (esim. Oracle ja Microsoft SQL). Olet IT-alan monitaituri sekä intohimoisesti kiinnostunut tekniikasta ja sen mahdollisuuksista. Toimit osana viisihenkistä tietohallinnon tiimiä ja vastaat tietohallintojohtajalle.

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta raportointityökaluista sekä laajoista operatiivisista tuotantojärjestelmistä ja järjestelmäintegraatioista.  Tunnet vähittäiskaupan ja/tai logistiikan toimialan liiketoimintaprosesseja ja sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. AMK).  Ratkot käytännön ongelmia ja kehität palveluja ja prosesseja määrätietoisesti analyyttisella otteella. Pystyt toimimaan niin itsenäisesti kuin yhteistyössä oman organisaatiomme ja kumppaneidemme kanssa. Olet henkilönä innovatiivinen ja tarvittaessa myös painetta kestävä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan suomalaisen jakeluliiketoiminnan sydämessä. Pääset vaikuttamaan ja toteuttamaan mielenkiintoisia projekteja ja sinulla on aidot mahdollisuudet kehittää osaamistasi ja edetä urallasi. Tarjoamme myös hyvät ja kilpailukyiset edut. Tukenasi on osaava ja ammattitaitoinen työyhteisö, jossa on kunnon tekemisen meininki. Tutustu toimintaamme osoitteessa www.lehtipiste.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa meitä avustavan HRS Advisorsin Joonas Kokko (0400 399825) ja Antti Lahtinen(040 771 8886) ti – to klo 15 – 16. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.2.2018 alla olevan linkin kautta.

 

HAE TEHTÄVÄÄ

 

Share This