Vitec_logo

Tutustu tuotteeseemme http://acute.fi ja http://acutemarket.fi . Olemme osa Vitec Software Groupia, joka on Pohjoismaissa toimiva ohjelmistotalo. Vitecillä on liiketoimintaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa, kaikkiaan meitä on noin 580 Vitecläistä. Konsernin liikevaihto on 70 miljoonaa euroa. Lisätietoja Vitecistä: www.vitecsoftware.com/en/about-us/

Järjestelmäpäällikkö

 

Etsimme osaavaan joukkoomme aktiivista tiimipeluria osallistumaan Suomen terveydenhuollon digitalisointiin ja varmistamaan Acute-potilastietojärjestelmän toiminta tuhansien ammattilaisten päivittäisenä työkaluna. SaaS-ympäristöstämme vastaavana sinun pääasiallisena tehtävänä on varmistaa virtualisoitujen palvelimiemme ja palveluidemme jokapäiväinen virheetön toiminta palveluntarjoajamme salissa. Ylläpidät ja kehität työssäsi niitä elementtejä, joilla toiminnan laatu, tuottavuus ja turvallisuus vastaavat asiakkaidemme odotuksia.

Tiimiisi kuuluu joukko järjestelmäasiantuntijoita, jotka tuntevat niin tuotteemme kuin palvelinsalimme salat. Tiimin esimiehenä vastaat töiden resursoinnista, osaamistason ylläpitämisestä ja kasvattamisesta sekä päivittäisten toimien organisoinnista.

Acuten ympärillä toimii aktiivinen Acusfääri-ekosysteemi, jossa tehdään monenlaisia edistyksellisiä ja ennennäkemättömiä sähköisiä terveyspalveluja. Näiden ratkaisujen tarvitsemien rajapintojen toiminnan ylläpitäminen on osa tiimisi tehtäväkenttää.

ODOTAMME SINULTA

Odotamme, että sinulla on tekemisen palo ja haluat kehittää palveluitamme, tuotettamme, sen rajapintoja ja ekosysteemiämme entistä paremmaksi kanssamme. Arvostamme oma-aloitteista, joustavaa ja määrätietoista, asiat loppuun asti vievää työskentelyotetta. Odotamme, että olet ylpeä työsi jäljestä ja olet valmis oppimaan uutta. Haluamme, että kanssasi on mukava tehdä töitä.

Teemme töitä Microsoft-ympäristössä. Työkokemus SaaS-palveluista, VMwaresta, tietoliikenteestä, tietokannoista, rest-rajapinnoista, automatisoinnista ja ylläpitotehtävistä antavat hyviä eväitä työssä onnistumiselle. Tekemisen ja aikaansaamisen asenne sekä tekninen kokemus ovat tehtävässä välttämättömiä. Käytännön työkokemusta tiiminvedosta ja/tai esimiestyöstä katsotaan ehdottomasti eduksesi.

Tekniikan lisäksi työhön kuuluu asiointia myös asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa, joten sinulla on oltava yhteistyökyvyn lisäksi hyvä kirjallinen ja suullinen kommunikointitaito suomeksi.

YRITYKSEMME

Rakennamme Tampereella 50 henkilön voimin mielestämme Suomen parasta terveydenhuollon tietojärjestelmää Acutea ja sen ekosysteemiä Acusfääriä. Meillä on joustava työaika ja hyvä porukka. Jokaisen tekemisellä on merkitys, jokaisella on vastuullinen ja arvostettu rooli. Olemme edelläkävijä: panostamme henkilöstön hyvinvointiin maksamalla kilometrikorvausta kodin ja työpaikan välisen matkan kulkemisesta lihasvoimalla. Uskomme liikkumisen voimaan.

Tule mukaan digitalisoimaan Suomen terveydenhuoltoa!

LISÄTIETOJA JA HAKUOHJEET

Lisätietoja tehtävästä saat 24.4. kello 15.00 – 17.00 Jussi Huhtalalta, 040 554 7309, jussi.huhtala@vitecsoftware.com  tai torstaina 26.4. kello 9.00 – 11.00 HRS Advisors, Outi Kärkkäinen, 050 396 1138, outi.karkkainen@hrsadvisors.fi

Liitä hakemukseen CV:si palkkatoiveineen sekä mahdolliset linkit aiempiin projekteihisi tai muihin työnäytteisiin. Toimita hakemuksesi rekrytointikumppanimme HRS Advisors Oy:n sivuilla sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 30.4.2018.

HAE TÄSTÄ

 

Share This