Julkinen haku

Kokonaisratkaisu työvoimatarpeeseen

Julkinen haku – Kokonaisratkaisu työvoimatarpeeseen

Onko työ vailla tekijää? Julkinen haku on nopea ja tehokas tapa tavoittaa tehtävästä kiinnostuneet ihmiset. HRS Advisors on rekrytointeihin keskittynyt asiantuntijayritys, jossa työskentelee joukko psykologitaustaisia henkilöstöalan ammattilaisia. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Tampereella ja Turussa, joiden kautta palvelemme asiakkaitamme koko Suomen alueella.

Julkisesti haussa oleva työtehtävä saa yrityksestä kiinnostuneet sekä jo valmiiksi motivoituneet ja innostuneet henkilöt ottamaan yhteyttä. Hakuprosessin tavoitteena on varmistaa, että oikea henkilö ja työtehtävä kohtaavat. Kun työnkuva on selkeä ja mielenkiintoinen, julkiset haut tuottavat parhaat rekrytointitulokset. Lopputulokseen vaikuttavat myös tunnettuus ja positiivinen mielikuva työnantajasta.

Miten julkinen haku etenee?

Julkisessa haussa kannattaa ulkoistusta asiantuntijalle miettiä silloin, kun asiakkaalla ei ole riittävästi aikaa tai resursseja sen itsenäiseen hoitamiseen. Aluksi kartoitamme asiakkaan rekrytointitarpeen. Arvioimme, kuinka tuloksellista julkinen ilmoittaminen on ja olisiko sopiva henkilö mahdollista löytää sitä kautta. Pyrimme löytämään kustannustehokkaat mediat sopivien työntekijöiden tavoittamiseksi yhdessä asiakkaan kanssa.

Hoidamme asiantuntevasti ja tehokkaasti joko koko hakuprosessin tai joitakin osia siitä. Toimeksiantoon kuuluu yleensä hakijoiden lisätietopyyntöihin vastaaminen, hakemusten käsittely ja esikarsinta. Julkisen haun lisäksi voimme etsiä sopivia ehdokkaita omien tietokantojemme kautta. Valitsemme ehdokkaista sopivimmat, jotka haastattelemme ja arvioimme.

Karsinnan jälkeen tarkistamme hakijoiden referenssit ja esittelemme sopivimmat ehdokkaat työnantajalle, joka tekee lopullisen henkilövalinnan. Valinnan jälkeen ilmoitamme päätöksestä kaikille hakuun osallistuneille. Hakuprosessi kestää yhteensä noin 6-8 viikkoa, jonka lisäksi on huomioitava valituksi tulleen irtisanomisaika.

Menestyksellistä rekrytointia asiantuntijan avulla

Haun aikana toimeksiantajalla on erinomainen mahdollisuus kuulla myös hakijoiden näkemyksiä haettavasta tehtävästä ja yrityksestä. Myös julkinen haku vahvistaa yrityksen työnantajakuvaa, johon vaikuttaa esimerkiksi medioiden valinta, niissä näkymisen tapa sekä sosiaalisen median käyttö. Siksi hakuprosessi kannattaa toteuttaa harkiten asiantuntijan johdolla. Varmistamme, että yritys paitsi tavoittaa potentiaalisimmat hakijat myös erottuu edukseen.

Tavoitteemme on tyytyväinen asiakas, ja siksi pyrimme huomioimaan asiakkaidemme tarpeet monipuolisesti. Tarjoamme joustavia ja tehokkaita ratkaisuja yli 80 eri toimialalla. Haluamme rakentaa pitkäaikaisia kumppanuuksia, joissa osataan vastata asiakkaan kaikkiin tarpeisiin. Toimintamme perustana on ehdoton luotettavuus ja rehellisyys.

Aloita rekrytointisi tästä!

Share This