Adapteolla edistämme paremman ja joustavamman yhteiskunnan kehittymistä tarjoamalla modulaarisia rakennuksia tilapäisiin ja pysyviin tarpeisiin. Tulevaisuuden rakentaminen asettaa korkeat vaatimukset joustavuudelle, käytettävyydelle ja ekokestävyydelle, ja tämä on myös koko liiketoimintamme painopiste.

Olemme Pohjois-Euroopan johtava modulaaristen rakennusten toimittaja. Meillä on toimipisteet Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa. Alun perin yhtiö perustettiin Cramon tytäryhtiöksi, mutta se on ollut täysin itsenäinen yhtiö vuodesta 2019, ja listattu Nasdaq Tukholman pörssiin. Vuonna 2018 Adapteon liikevaihto oli 221 miljoonaa euroa. Meillä on tällä hetkellä noin 400 työntekijää, ja pääkonttorimme sijaitsevat Tukholmassa ja Vantaalla. 

Suomessa Adapteo toimii pääasiassa Vantaalla, Ylöjärvellä ja Järvenpäässä. Olemme ylpeitä siitä, että voimme luoda ensiluokkaisia tiloja, joissa ihmisten on hyvä olla ja jotka samalla huomioivat myös ympäristömme.

Toimintamme ja kulttuurimme perustuvat Adapteon ydinarvoihin. Olipa kyse työntekijästä, asiakkaasta tai muusta sidosryhmästä, sinun kokemuksesi Adapteosta yhtiönä tulisi olla, että me Adapteolaiset työskentelemme aina proaktiivisesti, yhteistyössä ja sitoutuneesti. 

www.adapteogroup.com.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan kasvavaan yritykseemme! Kehittyvä ja dynaaminen talousfunktiomme etsii uutta jäsentä riveihinsä vakituiseen työsuhteeseen toimistollemme Vantaalle. Adapteo tarjoaa hyvät mahdollisuudet kehittyä taloushallinnon asiantuntijaksi!

 

JUNIOR ACCOUNTANT

 

Työtehtäväsi:

  • Päivittäinen osto-  ja myyntilaskujen hallinnointi ja niiden käsittelyyn liittyvät selvittelytehtävät
  • Maksuliikenteen ylläpito
  • Talousyksikön tukeminen erilaisissa kirjanpidon tehtävissä
  • Yhteydenpito sidosryhmien kanssa

Odotuksemme sinulle:

  • Korkeakoulututkinto, mieluiten laskenta pääaineena. Voit myös olla loppuvaiheen opiskelija.
  • Sinulla on mielellään jo hieman kokemusta taloushallinnon työtehtävistä.
  • Puhut ja kirjoitat erinomaisesti suomeksi sekä englanniksi, sujuva ruotsin kielen taito on eduksesi.
  • Pidät Excelillä työskentelystä ja IT-taitosi ovat hyvät. Olet myös innokas tukemaan prosessien ja talousjärjestelmien kehittämistä.
  • Kiinnität huomiosi yksityiskohtiin ja olet hyvä lukujen parissa. Olet tomera ja innostunut sekä työskentelet proaktiivisella ja määrätietoisella otteella.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n konsultti Janita Suni puh. 0440191835. Jätä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 9.2.2020 mennessä osoitteessa www.hrsadvisors.fi.

 

Jätä hakemus tästä 

Share This
hibaby