Käyttöönottaja

Pivatic Oy on maailmanlaajuinen automatisoitujen ohutlevyosien tuotantolinjojen suunnittelu-, valmistus-, myynti- ja huoltoyhtiö. Pivatic palvelee asiakkaitaan toimitusten jälkeen varaosa-, huolto-, retrofit- ja modernisointipalveluissa järjestelmien koko elinkaaren ajan. Yrityksen palveluksessa on yli 65 työntekijää tehtaallamme Hyvinkäällä. Tuotannosta yli 90 % menee vientiin. Pivatic Oy on osa Ursviken Group Oy:tä ja sisaryhtiömme Ursviken Technology AB sijaitsee Ruotsissa. Tärkeimmät markkina-alueemme ovat Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa.

Haemme nyt uusia osaajia joukkoomme palvellaksemme asiakkaitamme entistäkin paremmin sekä vastataksemme toimitusten kasvuun. Tule osaksi ammattitaitoista ja rentoa työyhteisöämme, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä ammatillisesti, olitpa sitten urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi tekijä. Tutustu meihin lisää ja katso avoimet työpaikkamme osoitteessa www.pivatic.com.

 

Nyt etsimme Sinua

Käyttöönottaja / Startup engineer

vahvistamaan toimitus- ja palvelutiimiämme.

Vastaat automaatioratkaisujen toimituksesta asiakkaalle ja huolehdit käyttöönottoprosessista. Työnkuvaasi kuuluvat ohjelmointitehtävät, elinkaaripalvelut sekä asiakkaan kouluttaminen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä niin tuotannon, insinööritiimin kuin asiakaspalvelun kanssa. Kykenet tarkkaan ja pitkäjänteiseen työskentelyyn, ja omaat myös hyvät dokumentaatiotaidot. Käyttöönottoinsinöörinä työympäristösi on kansainvälinen ja työpäiväsi ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Tehtävässä pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi kokonaisvaltaisesti eri osa-alueilla, ja tehtävänkuvaa on mahdollista räätälöidä osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Työtehtävä on vakinainen ja kokopäiväinen.

Toivomme sinulta

  • ohjelmointiosaamista, esim. Siemens -tuotteet ja TIA Portal
  • osaamista automaatioratkaisuista ja mekatroniikasta
  • kiinnostusta kansainväliseen työskentelyyn sekä matkustusvalmiutta
  • hyvää englannin kielen taitoa

Eduksi katsotaan

  • soveltuva insinöörikoulutus
  • aiempi kokemus konepajatoiminnasta

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena osana kasvavaa kansainvälistä yritystä. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kattavat henkilöstöedut ja mukavan työyhteisön.

Lisätietoja tehtävästä antavat CTO Mika Virtanen, 050 328 2437 ja Sami Mannila, 044 016 4183 sekä HRS Advisors Oy:n konsultti Krister Botell, 050 304 2410.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 20.10. mennessä.

 

Hae tästä / Apply here

 

English summary

Pivatic Oy is looking for an experienced startup engineer. In this position, you are responsible for delivering automation solutions to the customer and taking care of the implementation process. Your job description includes programming tasks, life cycle services and customer education. You work closely with production, the engineering team and customer service. The job is full-time. To succeed, you’ll need to have experience and knowledge in:

  • programming expertise, e.g., Siemens products and TIA Portal
  • expertise in automation solutions and mechatronics
  • interest in working internationally and readiness to travel
  • good command of English

Suitable engineering education and previous experience in mechanical workshop are considered as an advantage.

For further information please contact CTO Mika Virtanen, 050 328 2437 or Sami Mannila, 044 016 4183 or HRS Advisors consultant Krister Botell, 050 304 2410. Submit your application (in English or in Finnish) with salary expectation at latest 20th October.