tampereenkaupunkiseutu_turkoosi (002)

Tampereen kaupunkiseutu on Suomen vetovoimaisin alue, koti 380 000 asukkaalle ja sijoittumisalue yli 15 000 yritykselle. Sen muodostavat Tampere, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Vesilahti ja Ylöjärvi. Kunnilla on vakiintunut yhteistyömalli ja uusi Tulevaisuuden kaupunkiseutu -strategia.

Seutuyhteistyöstä huolehtivat Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä ja sen palveluksessa olevat asiantuntijat. Tehtävänämme on syventää seudullista ajattelua ja valmistella jäsenkunnille seudullisia ratkaisuehdotuksia. Työskentelemme kuntien parhaiden asiantuntijoiden kanssa, ja toimistomme sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa uudistetussa Tampellan tehdasrakennuksessa.

Haemme tiimiimme hyvinvoivan kuntayhteisön rakentajaksi

KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat digitaalisuuden, osallistavan toimintaympäristön ja yhteiskehittämisen edistämisestä kuntien toimialajohdon kanssa. Työhösi kuuluu lisäksi kuntien yhteistyön tukeminen palvelujen kehittämisessä ja asukkaiden hyvinvoinnin edistämisessä.

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, tehtävien edellyttämä osaaminen sekä riittävä toimialan asiantuntemus. Tehtävissä edellytetään kuntien toimintakulttuurin tuntemusta, uusien kehittämistapojen hallintaa ja kykyä hyödyntää digitaalisia mahdollisuuksia. Kirjallinen ja suullinen esittämistaitosi on vahvaa, sinulla on tavoitteellinen, päämäärätietoinen ja jäsentynyt työskentelyote. Vuorovaikutus kuntien ja sidosryhmien kanssa edellyttää yhteistyöprosessien hyvää hallintaa sekä verkostotyöskentelyn taitoja.

Työsuhde täytetään toistaiseksi voimassaolevaksi ja työsuhde on kokoaikainen. Toimen täyttämisessä noudatetaan 6kk:n koeaikaa ja valitun henkilön on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävistä antavat seutujohtaja Päivi Nurminen, 040 754 3692 ja HRS Advisors Tarja Kohtamäki 020 791 9395. ks. myös www.tampereenseutu.fi. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 13.2.2017 mennessä.

Tampereen kaupunkiseutu – yhdessä tekemisen edelläkävijä, kansainvälinen älykkään kasvun keskus.

 

Hae tehtävää