leaseplan

 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Sinua energinen ja asiakaslähtöinen

 

KEHITYSPÄÄLLIKKÖ

 

Kehityspäällikkönä pääset vaikuttamaan toimintaamme etulinjassa, osana asiakaspalveluosastoa. Tehtävässäsi keskityt palvelu- ja järjestelmäkehitykseen asiakaspalvelun edustajana paikallisesti ja konsernin tasolla. Vastuullasi on palvelumallien ja projektien eteenpäin vieminen ideasta aina asiakkaiden arkeen asti. Seuraat ja raportoit toiminnan laatua, koordinoit asiakaspalvelun kehityssalkkua ja varmistat omalla panoksellasi, että kehityshankkeet etenevät aikataulussaan.

Laadukkaan asiakaskokemusten tuottaminen on meille sydämen asia ja meillä kaikki kehittäminen tähtää erinomaisiin asiakaskokemuksiin. Tämän vuoksi odotamme hyvää ymmärrystä asiakaskokemuksen kehittämisestä, asiakaspalvelusta sekä kykyä muuttaa käyttäjien toiveet määrittelyiksi.

Edellytämme itsenäistä, mutta yhteistyökykyistä ja innostavaa otetta työhön, kykyä priorisoida sekä joustavuutta muuttuvassa toimintaympäristössä. Olemme osa kansainvälistä konsernia, jonka vuoksi sujuva englannin kielen taito on välttämättömyys suomen kielen lisäksi. Arvostamme kokemusta tuloksellisesta projekti- ja prosessijohtamisesta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä kehittämisen menetelmäosaamista. Katsomme eduksesi konsernissamme käytössä olevien järjestelmien muun muassa SalesForce- tai SAP-osaamisen.

Kehityspäällikön tehtävässä pääset tekemään töitä mukavassa työyhteisössä, jossa työhön suhtaudutaan vakavasti, muttei ryppyotsaisesti.

Tutustu toimintaamme: www.leaseplan.fi, www.leaseplanauto.fi, https://www.facebook.com/LeasePlanFinland, www.liikkeellä.fi, ja www.linkedin.com/company/leaseplan-finland.

LeasePlan on maailman suurin yritysautojen hallinnointi- ja rahoitusyhtiö. Suomessa toimimme 85 hengen voimin kokonaisvaltaisena autoasioiden ulkoistuskumppanina yrityksille ja yhteisöille. Hallinnoimme Suomessa yli 22.000 ajoneuvon kantaa yli 600 asiakasyrityksessä. Olemme asiakkaiden edunvalvoja autoasioissa. Valtaosa Suomen merkittävimmistä yrityksistä käyttää asiantuntijapalveluitamme huolehtimaan ajoneuvokantojensa kokonaiskustannuksista ja autopolitiikan konsultoinnista

KERROMME MIELELLÄMME LISÄÄ

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Viivi Viuha p. 050 506 5366 (1.11. klo 11-13 ja 7.11. klo 9-11) sekä yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n Erika Palomäki p.040 937 2217

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin 12.11.2017 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

JÄTÄ HAKEMUS TÄSTÄ

Share This
hibaby