Julkaisutiedot: Aamulehti, Monster

Juvenes logo

Juvenes on monialainen palveluyritys, joka tarjoaa laadukkaita ravintola- ja kahvilapalveluita, juhla-, kokous- ja saunapalveluita, kioskipalveluita sekä paino- ja julkaisupalveluita. Panostamme jatkuvaan palveluidemme kehittämiseen ja korkeaan laatuun. Juvenes-Yhtiöt Oy konsernissa työskentelee 160 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2014 oli 18 miljoonaa euroa. Juveneksen ravintoloissa tarjotaan vuosittain keskimäärin 1,5 miljoonaa ateriaa. Tunnuksena ruuan ja palvelun laadusta Juvenes Juhlapalveluille on myönnetty Chaîne des Rôtisseurs – Paistinkääntäjien Veljeskunnan Rôtisseurs-kilpi ensimmäisenä juhlapalveluyrityksenä Suomessa.

 

Etsimme nyt sinua, idearikas ja toimeenpanokykyinen

KEHITYSPÄÄLLIKKÖ

Juvenes-Yhtiöt Oy:n ravintolaliiketoiminnan uudistuvaan tuote- ja konseptikehitykseen.

Olet tulevaisuuden trendejä seuraava ravintola- ja ruokavisionääri, edelläkävijä hyvän ruuan maailmassa. Lähdet rohkeasti kokeilemaan uutta. Haluat tarjota asiakkaille elämyksiä, aistit asiakkaiden toiveet. Suhtaudut kunnianhimoisesti omaan työhösi ja saat myös muut innostumaan. Johdat tuote- ja konseptikehitystä, teet tiivistä yhteistyötä ravintolapäälliköiden, keittiöesimiesten ja myynnin kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja vahva ravintolaliiketoiminnan tuntemus. Vaikka intohimosi on hyvä ruoka ja laatu, ymmärrät myös kannattavan liiketoiminnan lainalaisuudet. Sinulla on näyttöjä tuloksekkaasta kehitystyöstä ja toimialan tuotannonohjausjärjestelmät kuuluvat työkalupakkiisi. Toimintatapamme kiteytyy arvoissamme: laatua, osaamista ja vastuullisuutta – tätä odotamme myös sinulta!

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden johtaa ja kehittää Juveneksen ravintolaliiketoiminnan tuote- ja konseptikehitystä yhdessä innostuneen ja ammattitaitoisen henkilöstön kanssa!

Lisätietoja saat HRS Advisors, Tarja Kohtamäki 020 791 9395. Jätä hakemuksesi ja CV.si palkkatoiveineen 2.9 mennessä.

 

Hae tästä

Share This