Juvenes logo

Juvenes-Yhtiöt Oy on kasvava ravintola- ja palveluyritys, jonka toimialoina ovat ravintola- ja kahvilapalvelut, juhla-, kokous- ja saunapalvelut sekä kioskipalvelut. Juvenes-Yhtiöissä työskentelee yli 200 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2017 on 17 miljoonaa euroa. Juveneksen ravintoloissa tarjotaan noin 2,5 miljoonaa ateriaa vuosittain. Tunnuksena ruuan ja palvelun laadusta Juvenes Juhlapalveluille on myönnetty Chaîne des Rôtisseurs – Paistinkääntäjien Veljeskunnan Rôtisseurs-kilpi ensimmäisenä juhlapalveluyrityksenä Suomessa.

Vahvistamme kasvun myötä resurssejamme ja etsimme nyt sinua

KEHITYSPÄÄLLIKKÖ – HANKINNAT JA TOIMITUSKETJU

Vastaat Juvenes-yhtiöt Oy:n sekä viiden yhtiön yhteisen hankintarenkaan, noin 15 miljoonan euron, hankinnoista. Johdat toimittajasuhteita, tavoitteena tehokas tuotanto- ja muiden resurssien hankinta Juveneksen tarjooman kehittämiseksi ja tuottamiseksi. Vastaat myös Juvenes-yhtiöiden vastuullisen liiketoiminnan vaatimusten toteutumisesta koko toimittajaketjussa sekä kehität edelleen toimitusketjun vastuullisia toimintamalleja kumppaneiden kanssa.

Odotamme sinulta useamman vuoden tuloksekasta työkokemusta hankintatoiminnasta sekä osaamista vastuullisen liiketoiminnan vaatimista ympäristöjärjestelmistä ja muista standardeista. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme ravintolatoimialan ja elintarviketeollisuuden osaamista. Työ edellyttää analyyttistä ja systemaattista työskentelyotetta sekä halua kehittää hankintatoimintaa edelleen.

Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden johtaa ja kehittää Juveneksen hankintatoimintaa ja toimitusketjujen hallintaa yhdessä innostuneiden ja ammattitaitoisten juveneslaisten kanssa!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 27.11. Lisätietoja saat myös HRS Advisors, Tarja Kohtamäki 0400 797 453 ja Juvenes-Yhtiöiden toimitusjohtaja Pekka Markkula 0207 600 331.

Laatua, osaamista ja vastuullisuutta.

 

Hae tehtävää tästä

Share This
hibaby