conaxess_logo

 

Conaxess Trade Finland Oy on yksi Suomen johtavista päivittäistavarakaupan myynti- ja markkinointiyrityksistä. Toimimme päivittäistavaratuotteiden sekä alkoholituotteiden vähittäis-  ja tukkukaupassa. Edustamiamme tuotemerkkejä ovat mm. Twinings, Risella, Bonduelle, Mentos, Wrigley, Wasa, Barilla, Old El Paso ja Underberg.

Conaxess-yhtiöt ovat osa saksalaista Aurelius-konsernia, ja ne toimivat Pohjoismaiden lisäksi saksankielisessä Euroopassa. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Malmilla. Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta www.conaxesstrade.com/fi

Conaxess Traden liiketoiminta on vahvassa kasvussa ja tarvitsemme riveihimme rautaista alan ammattilaista, joka edelleen haluaa kehittyä työssään. Monipuolisia haasteita tarjoava tehtävä on avoinna Sinulle

KENTTÄMYYNTIPÄÄLLIKKÖ

 

Aktiivisella otteella vastaat kenttämyynnin johtamisesta, koordinoinnista, tavoitteenasetannasta ja raportoinnista. Olet avainhenkilö myyntitavoitteiden saavuttamisessa ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä myynnin johdon sekä avainasiakas- ja tuotepäälliköiden kanssa. Lisäksi osallistut yrityksen erilaisiin kehityshankkeisiin. Myyntikentän johtamisen lisäksi sinulla on liiketoimintavastuu sovituista asiakkuuksista ja raportoit myyntijohtajalle.

Odotamme aktiivista työskentelyotetta ja esimiesroolissa kykyä innostaa tiimiläisiä. Sinulla on vahva näkemys tehokkaan ja tuloksellisen myyntitiimin johtamisesta ja kehittämisestä. Olet työskentelyotteeltasi tuloshakuinen kaikessa tekemisessäsi ja kykenet priorisoimaan tehtäviä tehokkaasti. Sinulla on jo näyttöjä päivittäistavarakaupan myynnin johtamisesta ja toisaalta myynti inspiroi sinua edelleen. Olet työtavoiltasi itsenäinen ja oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen, systemaattinen ja dynaaminen.

Tarjoamme mielenkiintoisen, haastavan ja monipuolisen tehtävän kasvavassa alan kärkiyhtiössä, jossa arvostetaan henkilöstön halua kehittyä edelleen. Tehtävä on itsenäinen ja laaja-alainen, ja sinun tukenasi on vankka ammattilaisorganisaatio. Lisäksi olet mukana toiminnan operatiivisessa kehittämisessä ja pääset työskentelemään näköalapaikalla. Meille henkilökunnan viihtyvyys ja hyvinvointi ovat tärkeitä asioita. Tarjoamme henkilöstöllemme kilpailukykyiset edut, kuten kattavan työterveyshuollon.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n Maiju Kangas 050 302 7185 ja Toni Koskinen 040 742 7525.  Jätä hakemuksesi ansioluettelolla ja palkkatoivomuksella varustettuna 13.5.2018 mennessä.

Jätä hakemus