Midsona on Pohjoismaiden johtava terveys- ja hyvinvointi tuotteiden valmistaja ja jakelija. Tehtävänämme on auttaa ihmisiä elämään terveellisemmin – joka päivä. Hyvinvointi- ja terveystuotteita valmistava ja yrityksemme on toiminut eri muodoissaan jo vuodesta 1892. Toimimme Suomen ja Ruotsin lisäksi Tanskassa sekä Norjassa ja meitä on jo yli 350 ammattilaista. Suomessa meitä on 25 ja nopeasti kasvava liikevaihtomme viime vuonna 18milj. Tunnettuja tuotemerkkejämme ovat mm. Urtekram, Friggs, Naturdiet ja Tri. Tolosen terveystuotteet. Tutustu yritykseemme osoitteessa www.midsona.fi.

midsona

Etsimme Vantaalle sinua energinen ja kasvuhakuinen pt-kaupan tunteva

Key Account Manager

Tehtävässä vastaat myyntitavoitteiden sekä brandi/tuotestrategian toteutumisesta nimetyissä avainasiakkuuksissa ja niiden tarjoamissa myynti- ja markkinointikanavissa. Asiakassalkkusi painottuu päivittäistavarakauppaan (Ruokakesko), mutta siihen kuuluvat myös Foodservice-tukut (Kespro, Wihuri, Meira ja Heino). Tuoteportfoliosi koostuu koko Midsonan tarjoamasta; Urtekramin ja Friggsin tuotteista, sekä myös muiden tuotemerkkiemme lisäravinteista, että FS-tuotteista. Tehtäviisi kuuluvat luonnollisesti myös vuosisopimusneuvottelut, kate- ja hinnoitteluasiat, tuotelanseerausten hallinta ja koordinointi.  Vastaat tehtävässä suoraan myyntijohtajalle.

Odotamme sinulta innostusta ja nälkää myyntiä kohtaan sekä menestyksekästä näyttöä ja kokemusta 3-5 vuoden ajalta vastaavasta roolista. Kokemus keskusliikkeiden kanssa toimimisesta on edellytys tehtävässä menestymisen kannalta. Olet persoonana avoin, ulospäinsuuntautuva ja tuloksenteosta inspiroituva. Omaat kuitenkin kykyä tehdä asioita pitkäjänteisesti, sekä kehittää asiakkuuksia myös pidemmällä aikavälillä. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi tai KTM) ja kommunikoit suomen lisäksi sujuvasti englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn voimakkaasti kasvavassa pohjoismaiden johtavassa luomu- ja terveystuotealan yrityksessämme. Pääset työskentelemään vahvojen brändiemme parissa yhteistyössä alan huippuosaajien kanssa. Yrityksessämme pääset vaikuttamaan ja toteuttamaan erilaisia projekteja monipuolisesti ja sinulla on aidot mahdollisuudet kehittää osaamisestasi ja edetä urallasi. Tarjoamme myös hyvät ja kilpailukyiset edut.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa meitä avustavan HRS Advisorsin Joonas Kokko, 0400 399 825 (ke ja pe 14-15). Jätä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen viimeistään 5.3. mennessä alla olevan linkin kautta, täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä!

 

HAE TEHTÄVÄÄ