Eckes-Granini Finland Oy Ab:n tuotteet ovat vuosikymmenten varrella tulleet tutuiksi usealle sukupolvelle ja ovat luonnollinen osa suomalaisten arkea. Marli ja Mehukatti -tuotemerkkien alla on jatkuvasti tuotu markkinoille uudenlaisia juomia, ja joistakin niistä on muodostunut jo suorastaan klassikoita. Myös God Morgon täysmehut ovat osa Eckes-Graninin tuotevalikoimaa. Jokaisella meistä on mehujen joukossa omat suosikkituotteemme ja monet niistä tuovat mieleen mukavan nostalgisia muistoja.

Eckes-Granini Finland Oy Ab on osa Euroopan johtavaa mehuliiketoiminta-konsernia Eckes-Granini Group GmbH:ta, jonka pääkonttori sijaitsee Saksassa. Eckes-Granini Finlandin tuotanto on Suomessa keskitetty Turun tuotanto-laitokseen.

www.eckes-granini.fi  www.juissi.fi  www.mehukatti.com  www.godmorgon.fi

Kuvahaun tulos haulle eckes-granini logo

 

Haemme nyt Sinua, asiantunteva ja muun organisaatioon tukemiseen pystyvä 

KIRJANPITOPÄÄLLIKKÖ

Vastaat työssäsi yrityksen kirjanpidosta, tilinpäätöksistä, veroilmoituksista ja muusta viranomaisraportoinnista sekä osallistut konserniraportointiin. Toimit maksuliikenne- ja laskutustiimin esimiehenä.

Työskentelet talous- ja IT-organisaatiossamme ja raportoit talousjohtajalle. Eckes-Granini Finlandin talous- ja IT-organisaatioon kuuluvat IT-tiimin lisäksi kysynnän suunnittelun tiimi sekä sisäisen ja ulkoisen laskennan tiimit. Työpaikkasi sijaitsee Eckes-Granini Finlandin tehtaalla Turussa, mutta tehtävä sisältää säännöllistä yhteydenpitoa pääkonttoriin Saksaan ja muihin sisaryrityksiin. 

Odotamme sinulta kokemusta yrityksen kirjanpidon kokonaisvaltaisesta hoitamisesta. Tehtävässä on tärkeää ymmärtää talousprosesseja myös laajemmin. Esimiehenä olet johdonmukainen ja muita mukaan innostava. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat tukea muiden menestymistä organisaation talouteen liittyvissä kysymyksissä.

Odotamme, että kommunikoit luontevasti myös englannin kielellä. Arvostamme kaupallista koulutusta, mutta myös työkokemuksen tuomaa osaamista. Olet työskennellyt SAP-ympäristössä tai jonkun muun toiminnanohjausjärjestelmän parissa. IT-taidot ovat sinulla hyvin hallussa.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen paikan kaikkien suomalaisten hyvin tuntemien Marli, Mehukatti ja God morgon -brändien parissa sekä ammattimaisen tiimin ympärillesi. Tehtävä antaa sinulle hyvän näköalapaikan taloudellisesti vakaaseen elintarvikealan yritykseen. Yrityksemme sisäinen konserniyhteistyö antaa mahdollisuuksia myös kansainvälisiin kehityspolkuihin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola, 040 775 6150 sekä talousjohtaja Olof Lindberg, p. 040 503 8618. Olof on tavoitettavissa 28.5 – 1.6 klo 14 – 18 ja 5.6 – 6.6. klo 09 – 15. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 6.6.2018 oheisen linkin kautta:

JÄTÄ HAKEMUS

Share This
hibaby