Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjaksonhallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjaksonhallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Millog on savuton työpaikka. Lue meistä lisää: https://millog.fi/

Haemme Sodankylän toimipaikkaamme

Korjaamopäällikköä

nykyisen korjaamopäällikön jäädessä eläkkeelle.

Tehtävässä vastaat korjaamon toiminnoista huolehtien toimipaikalle asetettujen tavoitteiden toteutumisesta ja toiminnan kehittämisestä. Toimit palveluhenkisenä korjaamon edustajana asiakasrajapinnassa ja olet mukana kehittämässä toimintaa yrityksen linjauksien mukaisesti.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus (esim. insinööri) ja työkokemusta sekä omaat hyvät henkilöstöjohtamistaidot. Eduksi katsotaan kokemus korjaamoalan esimiestehtävistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työskentelyyn. Eduksi katsomme Puolustusvoimien kaluston tuntemuksen.

Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkentän sekä osaavan organisaation tuen.

Haluatko kuulla tarkemmin tehtävästä tai työyhteisöstä? Soita rohkeasti ja kysy lisää yksikönpäällikkö Raimo Tumeliukselta, puh. 040 315 7050. Toimitathan hakemuksesi palkkatoiveineen 23.5.2019 mennessä.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.

HAE TEHTÄVÄÄ TÄSTÄ

Share This
hibaby