Asiakkaamme on pohjoismaiden johtava konsultoivia asiantuntija- ja koulutuspalveluja tarjoava yritys. Suomen lisäksi toimintaa on Skandinaviassa ja Baltian maissa. Etsimme pääkonttoriin Helsinkiin sinua myyntihenkinen

 

KOULUTUSPÄÄLLIKKÖ

Vastaat koulutusten suunnittelun ja koordinoinnin prosesseista yhdessä tiimisi kanssa. Kouluttajat ovat oman alansa huippuasiantuntijoita. Koulutuspalveluiden markkinointi, kehittäminen ja verkkosivujen sisällön ylläpito koulutuspalvelujen osalta on tärkeä osa vastuualuettasi. Etsit uusia tapoja tavoittaa asiakkaitamme. Tehtävä on äitiyslomansijaisuus, jonka kesto on alustavasti vuoden 2016 loppuun saakka.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta ja kokemusta koulutusalasta. Arvostamme myynnillistä otetta, esimieskokemusta ja hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Olet kehityshakuinen asiakaspalvelun ammattilainen, osaat pitää monet langat käsissäsi samanaikaisesti. Olet valmis matkustamaan lähinnä kotimaassa.

Lisätietoja tehtävästä ja yrityksestä saat HRS Advisors, Tarja Kohtamäki 020 791 9395. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 25.10. mennessä.

Hae tästä