senop_logo_320px

Senop Oy kehittää ja valmistaa luotettavia laitteita turvallisuus- ja puolustusalan tarpeisiin. Laitteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa osaamisella, jonka takana on yli 75 vuoden perinteet. Ne on testattu äärimmäisissä kenttäolosuhteissa ja ne säilyvät toimintakuntoisina ympäristöolosuhteista riippumatta. Kylmyys, kuumuus, kosteus, pöly, tuuli tai korkeus ei rajoita tuotteiden käyttöä. Systemaattinen toimintatapamme ja pitkä kokemuksemme tekevät meistä yhden parhaista ääriolosuhteiden asiantuntijoista.

Etsimme toimintamme vahvistukseksi Kangasalle

LAATUPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaat yhtiömme ISO 9001 ja AQAP 2110 sertifioidun toimintajärjestelmämme ylläpidosta ja kehittämisestä. Tehtäviisi kuuluu standardien täyttämiseen vaadittujen prosessien kehittäminen yhdessä liiketoimintojen kanssa sekä prosessien kuvaaminen ja kouluttaminen henkilöstölle yhtiön kaikilla toimipaikoilla. Lisäksi laadit asiakasprojekteihin liittyvät laatudokumentit.

Tehtävä edellyttää edellä mainittujen standardien tuntemusta ja soveltamisosaamista sekä kykyä kehittää toimintaprosesseja vaatimusten mukaisesti. Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Ratkaisuhakuisena ja -kykyisenä saat vietyä asioita sujuvasti eteenpäin. Hyvien yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojesi avulla pystyt jakamaan osaamistasi ja kommunikoimaan muiden kanssa selkeästi. Sinulla on myös sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa ja ulkomailla.

Sinua odottaa paikka kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä. Saat mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän, jossa pääset vaikuttamaan ja hyödyntämään osaamistasi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mika Räty, puh. 0400 208 023. Lähetä hakemuksesi viimeistään 8.1.2017.

Senop Oy kuuluu Patria -konserniin. Kehitämme tuotteita ja toimimme järjestelmäintegroijana puolustuksen, turvallisuuden ja teollisuuden tarpeisiin. Liikevaihtomme on tänä vuonna noin 40 MEUR ja henkilöstöä on yhteensä noin 60 neljällä paikkakunnalla.

Hae tästä