Logo B Braun

 

 

 

 

B. Braun Medical Oy kuuluu saksalaiseen B. Braun -konserniin, joka on maailman johtavia terveydenhuoltoalan yrityksiä. Kansainvälisen konsernin liikevaihto on yli 5,4 miljardia euroa ja sen palveluksessa on 54000 henkilöä. Suomessa Braunilaisia on yhteensä noin 90.

Toimintamme kasvaa ja etsimme lisävahvistusta tiimiimme sinua

LÄNSI-SUOMEN ALUEPÄÄLLIKKÖ

 

Vastaat itsenäisesti oman alueesi haavanhoito-, avanne- ja urologiatuotteiden myynnistä. Ylläpidät ja kehität aktiivisesti asiakassuhteita edistäen monipuolisesti myyntitoimintaa alueellasi. Osallistut myös erilaisiin valtakunnallisiin ja asiakaskohtaisiin tilaisuuksiin sekä asiakasmatkoille. Teemme dynaamisessa tiimissämme tiivistä yhteistyötä ja toivomme sinulta innovatiivista ja innostunutta otetta toimintamme kehittämiseen.

Odotamme sinulta kokemusta ja näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä sekä asiakassuhteiden hoidosta. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja luot vaivatta suhteet asiakaskuntaasi. Koulutustaustasi voi olla niin kaupallinen kuin terveydenhoidollinenkin. Toiminta kansainvälisessä organisaatiossamme edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Alueellasi on eduksi, jos pystyt palvelemaan asiakkaita myös ruotsin kielellä. Nautit liikkuvasta ja kentällä tehtävästä työstä, ja se sopii elämäntilanteeseesi.

Perehdytämme sinut B. Braun –konsernin toimintatapaan sekä tuotteisiin ja saat myytäväksesi kansainvälisen yrityksen korkealuokkaiset tuotteet.  Jos olet kaltaisemme helposti lähestyttävä ja mutkattoman mukava työkaveri, saatat hyvinkin olla etsimämme uusi aluepäällikkö!

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisors Oy, Liisa Möttönen, puh. 050 514 9536 tai Pia Paavilainen, puh. 050 3059 217. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 20.10.2015 mennessä.

Jätä hakemus