Julkaisutiedot: Oikotie, LinkedIn, www.hrsadvisors.fi

lemminkainen
Lemminkäinen on vaativan infrarakentamisen ja talonrakentamisen osaaja Pohjois-Euroopassa ja yksi markkina-alueensa suurimmista päällystäjistä. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme ja yli 5 000 ammattilaisemme kanssa kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa. Tarjoamme mielenkiintoisia projekteja ja urakehitysmahdollisuuksia rakennusalan huippuammattilaisille ja sellaisiksi haluaville.

Haemme pääkaupunkiseudun Talonrakentamiseen laskentainsinööriä

Tehtävässä vastaat projektikohtaisesti asunto- tai toimitilakohteiden määrälaskennasta, kustannuslaskennasta ja ennakkotarjouspyyntöjen hoitamisesta. Työskentelet Suomen suurimpien ja mielenkiintoisempien rakennuskohteiden kanssa osana kokenutta ja taitavaa työyhteisöä. Lopullinen toimenkuvasi muodostuu osaamisesi ja kokemuksesi perusteella

Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta talonrakennusalan laskentatehtävistä. Sinulla on myös rakennusalan tekninen koulutus (AMK tai DI) ja tietomallipohjaiset mallintamistyökalut eivät ole sinulle vieraita. Henkilönä olet oma-aloitteinen ja itseohjautuva. Pystyt tulkitsemaan suunnitelmia ja osaat myös hakea ja ehdottaa erilaisia vaihtoehtoja. Pidät tiimityöskentelystä, mutta pysyt työskentelemään projektien kanssa myös itsenäisesti. Työtavoiltasi olet määrätietoinen ja pitkäjänteinen.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työpaikan keskellä suomalaista huippurakentamista. Vakaassa ja kasvavassa organisaatiossamme sinulla on hyvät vaikutusmahdollisuudet, itsenäisyyttä sekä vastuuta. Perehdytämme ja koulutamme sinut tehtävään. Tarjoamme kilpailukykyiset edut sekä kokeneen, osaavan ja innostavan työyhteisön tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnissa meitä avustavan HRS Advisorsin Joonas Kokko p. 020 791 9394 (arkisin klo 9 – 15). Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 22.2.2016 mennessä.

 

HAE TEHTÄVÄÄ