Haemme nyt ketterään ja energiseen joukkoomme, meidän kanssa valoisampaa tulevaisuutta luomaan

 

Laskentapäällikköä

 

Pyöritätkö luontaisesti laajoja kokonaisuuksia – ihmisiä, numeroita, kaiken kokoisia hankkeita ja niihin liittyviä haasteita? Entä nautitko tilanteista, joissa pääset tekemään jotain omaa ja kehittämään uusia asioita niin sanotusti tyhjästä? Jos näin, niin kannattaa jatkaa lukemista, sillä laskentapäällikkönä meillä pääset tekemään tätä kaikkea ja enemmän.

Laskentapäällikkönä saat pioneeriaseman laskentatiimissä ja pääset ajan myötä kasaamaan ympärillesi osaavan joukkueen. Tehtävässä teet kustannuslaskentaa erityisesti uudisrakentamisen kohteisiin, mutta tulevaisuudessa myös korjausrakentamiseen liittyen. Vaikutat liiketoimintamme tuloksellisuuteen tarjouksista aina seurantaan asti. Tyypillisiin työtehtäviisi kuuluvat kohteiden hinnoittelu yhdessä tarvittavien ennakkotarjouskyselyiden ja määrälaskentojen kera, jälkilaskentatiedon analysointi sekä hankkeiden kustannusohjaus yhteistyössä ketterän tiimimme kanssa. Yhteistyössä kanssasi on hankintaa, tuotantoa ja hankekehitystä ja vaihdat ajatuksia suoraan aluejohtajalle ilman välikäsiä.

Odotamme sinulta, että olet aktiivinen vuorovaikuttaja ja viihdyt huumorin keskellä. Numeroiden lisäksi sinulla on pelisilmää yhteistyöhön ja ymmärrät, että paras lopputulos syntyy keskustelun kautta. Tietysti keskeistä on, että olet kova laskemaan ja kustannustietoisuus asuu sinussa syvällä. Sinulla on näkemystä hinnoista ja hinnoitteluun vaikuttavista tekijöistä ja kykenet toimimaan tarkasti ja huolellisesti vauhdikkaissakin paikoissa. Ymmärrys uudis- ja korjausrakentamisen tuotannosta, aikatauluista sekä työmaan operatiivisesta toiminnasta ovat keskeisiä menestystekijöitä. Toivomme sinulta väkevää osaamista, jota pääset kehittämään ja jakamaan tulevaisuudessa kasvavan tiimisi kanssa.

Miksi sitten hakisit? Meillä saat toimivan talon edut: mutkattomat ja toimivat prosessit, nopean päätöksenteon sekä organisaation tuen oman ammatillisen kehittymisen varmistamiseksi. Ennen kaikkea: käden jälkesi näkyy. Pääset keskeisellä tavalla vaikuttamaan liiketoimintamme kehitykseen sekä laskentapäällikkönä ajan myötä luomaan tiimiä ympärillesi. Pystymme tarjoamaan mielestämme kilpailukykyisen korvauksen menetetystä vapaa-ajasta sekä halutessasi myös mukavia etuja, kuten auto-, lounas- ja vapaa-ajan vakuutusedut. Odotamme sinun viihtyvän meillä hyvin, joten tehtävä on luonnollisesti kokoaikainen ja vakituinen.

Jos lukemasi resonoi, niin älä epäröi jättää hakemusta palkkatoivomuksineen alla olevan linkin kautta viimeistään 2.2. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa ja askarruttaviin asioihin vastaa HRS:n konsultti Antti Lahtinen, p. 040 7718886.

 

Pallas Rakennus Etelä-Suomi – suomalainen, asiakaslähtöinen ja joustava rakennusyhtiö.

Pallas Rakennus Etelä-Suomi on asunto- ja toimitilarakentamiseen erikoistunut toimija, joka perustettiin vuonna 2015, osana Pallas Rakennus -konsernia. Olemme yksi seitsemästä alueellisesta yhtiöstä ja omistuspohjamme on täysin kotimainen.

Kotipaikkamme sijaitsee Vantaalla. Toiminta-aluettamme ovat pääkaupunkiseutu ja sen kehyskunnat. Tällä hetkellä meillä on kehitteillä ja rakenteilla lähes 500 asuntoa. Olemme paikallinen toimija, ja ammattilaisemme tuntevat alueen pitkältä ajalta. Toimintamme perusta ovat asiakkaat ja heidän tarpeensa. Toteutamme talonrakennushankkeet tehokkaasti ja räätälöidysti asiakkaan kanssa vuorovaikutuksessa, laadusta tinkimättä.

Pallas Rakennus Etelä-Suomi on sekä uudis- että korjausrakentaja.  Asunto-, liike- ja toimitilarakentaminen ovat vahvuuksiamme niin omaperusteisesti, kuin kilpailu- ja neuvottelu-urakoinakin. Työllistämme konsernina noin 300 rakennusalan ammattilaista sekä suuren määrän pitkäaikaisia alihankkijoita.

 

Jätä hakemus

 

 

 

Share This