Aktia Pankki Oyj:n uusi strategia perustuu asiakkaiden varallisuuden kasvattamiseen ja turvaamiseen pitkällä aikavälillä helposti ja vastuullisesti painopisteenä varainhoidon ja rahoituksen asiakaskokemus. Aktia Pankin tavoitteena on kehittää edelleen palvelumalliaan ja tarjota yksityishenkilöistä, yrityksistä ja instituutioista koostuville asiakassegmenteilleen interaktiivisia kokonaisratkaisuja, joissa yhdistyvät henkilökohtainen palvelu ja helppokäyttöiset digitaaliset rajapinnat.

Haemme nyt Sinua

Legal Business Partner (ICT)

vastaamaan juridisista tehtävistä digi-palveluiden, markkinoinnin ja viestinnän yksikössä sekä IT-yksikössä.

Tehtävänkuvaus ja vastuualueet
Toimit tiiviissä yhteistyössä yksiköiden johdon kanssa liiketoiminnan kehittämiseksi. Olet kiinnostunut digitalisaation tuomista uusista haasteista, ja hallitset tietosuojaan ja henkilötietojen käsittelyyn liittyvän sääntelyn. Osaat liiketoimintalähtöisesti hahmottaa uusia mahdollisuuksia ja toimintatapoja, ja vastaat niihin liittyvistä lakiteknisistä yksityiskohdista. Ymmärrät asiakasrajapinnassa olevien digitaalisten palvelujen juridiset haasteet, vastaat riskienhallinnasta, ja sparraat näistä johdon kanssa. Vastuualueellesi kuuluvat myös IT-ratkaisuihin liittyvä lainsäädäntö ja sopimusjuridiikka, joista sinulla on vahvaa osaamista. Kuulut yksiköiden johtoryhmiin, joissa osaat tehokkaasti viestiä asiantuntemustasi. Tunnet sähköiseen tunnistamiseen ja asiakkaan tuntemiseen kytkeytyvän lainsäädännön, ja edustat Aktiaa sähköisen tunnistamisen luottamusverkostossa.

Tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen tarvitset
• vähintään 5 vuoden kokemusta
• vahvaa osaamista tietosuojaan liittyvästä lainsäädännöstä ja mielenkiintoa uusia digitaalisia palveluja kohtaan
• liiketoimintalähtöistä ajattelutapaa ja kiinnostusta kehittää uusia ratkaisuja
• vahvaa osaamista IT-ratkaisuihin liittyvästä sopimusjuridiikasta
• sujuvia kommunikaatio- ja vuorovaikutustaitoja
• ymmärrystä finanssialasta ja asiakkaan tuntemisen/tunnistamisen lainsäädännöstä
• aktiivista ja jämäkkää työotetta
• englannin kielen taidon lisäksi vähintään tyydyttävää ruotsin kielen ymmärrystä


Tarjoamme
sinulle monipuolisia työtehtäviä finanssialan kehittyvässä maailmassa. Lisäksi työhön kuuluvat mukava ja innokas työyhteisö, hyvät henkilöstöedut sekä sijainti Helsingin keskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antavat HRS Advisors Oy, Krister Botell, 050 304 2410 tai Pia Paavilainen, 050 305 9217. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 22.2.2018 mennessä.

 

Hae tästä

Share This