Aktia tarjoaa runsaan valikoiman pankkitoiminta-, varainhoito-, vakuutus- ja kiinteistönvälitysratkaisuja. Aktia toimii Suomen rannikkoalueella ja sisämaan kasvukeskuksissa. Aktialla on reilut 380 000 asiakasta, joita palvellaan konttoreissa, verkossa, mobiileissa käyttöliittymissä sekä puhelimitse. Aktian osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja Aktiasta saa osoitteesta www.aktia.com.

Haemme nyt sinua,

LEGAL BUSINESS PARTNER / Omaisuudenhoito

Seuraaviin toimintoihin erikseen
– Yksityisasiakkaat & Säästäminen ja sijoittaminen
– Varainhoito

Yksi Aktian strategian tärkeimmistä priorisoinneista on omaisuudenhoitoon panostaminen. Haluamme tarjota yksityisasiakkaille, yrityksille ja instituutioille korkealaatuisia säästämisen ja sijoittamisen tuotteita sujuvasti.  Hyvin menestyneet rahastomme ovat herättäneet kiinnostusta ulkomailla, ja me kansainvälistämme rahastojemme jakelua.  Panostamme joustaviin digitaalisiin ratkaisuihin hyvän asiakaskokemuksen tarjoamiseksi.

Legal Business Partnerina kuulut kasvavaan Legal-tiimiimme. Sinun odotetaan työskentelevän itsenäisesti läheisessä yhteistyössä liiketoiminta-alueidesi kanssa. Sinulla on palava kiinnostus muutoksiin ja ratkaisukeskeinen työskentelytapa toimintaympäristön muutosten kohtaamiseen ja hyödyntämiseen. Riskien käsittely on luonnollinen osa työnkuvaasi, ja finanssialan työryhmien sääntelyn seuraaminen sekä niihin osallistuminen kuuluvat työhön. Toimia voidaan mukauttaa hakijan kiinnostuksen ja osaamisen mukaan.

Yksityisasiakkaat ja Säästäminen & sijoittaminen
Tuet Säästämisen ja sijoittamisen prosessin liiketoiminnan kehittämistä (Operations-toiminnossa) tavoitteenasi luoda ensiluokkainen asiakaskokemus private banking-, premium- ja personal banking -asiakkaille. Työnkuvan painopiste on ylivoimaisen asiakaskokemuksen luominen ilman huomioitavien laillisten vaatimusten peukalointia. Vastaat siitä, että lakiin perustuvat aspektit huomioidaan pankkituotteiden ja -palveluiden kehityksessä ja tarjoamisessa ennen kaikkea säästämisen ja sijoittamisen tuotteita koskien. Työkenttääsi kuuluvat yksityisasiakkaiden tuotteiden olennaiset prosessit, järjestelmät, sopimukset ja ehdot. Toimit mielelläsi sparrauspartnerina järjestelmäkehityksessä ja pidät myös ajoittain hankaliin juridisiin kysymyksiin vastaamisesta. Edellisissä työtehtävissäsi olet perehtynyt kuluttajansuojaan ja digitalisaatioon laajassa merkityksessä.

Sinulla odotetaan olevan:

 • muutaman vuoden työkokemus yksityisasiakkaisiin keskittyvästä omaisuudenhoidosta ja siten hyvä olennaisen lainsäädännön, kuten MiFID:n tuntemus
 • tietoa AML:stä/KYC:stä, perhe- ja jäämistöoikeudesta ja yksityishenkilöiden verotuksesta
 • leanin, prosessien automatisoinnin ja digitalisoinnin ymmärtäminen ja kiinnostus niitä kohtaan katsotaan eduksi

Varainhoito
Legal Business Partnerina toimit Aktia Rahastoyhtiön, Aktia Varainhoidon ja Arvopaperipalvelut sisältävän liiketoiminta-alueen Varainhoito juridisena tukena. Työskentelet tiiviisti yhdessä rahastoyhtiön ja varainhoidon johdon sekä arvopaperipalvelun kanssa ja toimit hallituksen sihteerinä. Sinulla odotetaan olevan hyvä kokemus rahastovarainhoidosta, varainhoidosta ja rahoitusvälineistä. Työskentelet mielelläsi kovassa tahdissa ja pidät myös ajoittain hankaliin juridisiin kysymyksiin vastaamisesta.

Odotamme, että:

 • sinulla on usean vuoden työkokemus rahastovarainhoidosta ja varainhoidosta ja siten hyvä tuntemus olennaisesta lainsäädännöstä, kuten UCITS, AIFMD, MiFID, MIFIR, EMIR ja AML/KYC
 • olet perehtynyt sopimuskysymyksiin ja yhtiöoikeuteen
 • ymmärrät rahoitusvälineitä perinpohjaisesti

 Edellytämme myös:

 • liiketoimintalähtöistä, proaktiivista ja itsenäistä työskentelytapaa Business Partnerina sekä halua ja valmiutta ryhtyä toimeen siellä, missä tarvitaan
 • kykyä ja kiinnostusta opastamista ja kouluttamista sekä ohjeiden tuottamista kohtaan
 • hyviä viestinnällisiä taitoja sekä yhteistyökykyä
 • suomen ja englannin osaamista, ruotsin taito katsotaan eduksi
 • korkeampaa juridista koulutusta

Tarjoamme sinulle:

 • mielenkiintoiset työtehtävät, joissa voit soveltaa ja kehittää osaamistasi sekä osallistua tulevaisuuden pankkituotteiden- ja palveluiden kehitykseen
 • ammattimaisen työyhteisön
 • työpaikan Helsingin ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä
 • Aktian hyvät henkilöstöedut.

Arvomme ovat rohkeasti, osaavasti, yhdessä. Olemme asettaneet tavoitteeksemme olla pankki- ja rahoitusalan halutuin työpaikka vuoteen 2021 mennessä. Haluatko mukaan matkalle? Lähetä hakemuksesi jo tänään!

Yhteystiedot
Lisätietoja tehtävistä antaa HRS Advisors, Krister Botell, puh. 050 304 2410. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään 7.4.2019. Avoimet toimet täytetään heti, kun olemme löytäneet sopivat henkilöt.

HAE TÄSTÄ

 

 

Share This