AktiaLogo1

Aktian strategia perustuu asiakkaiden varallisuuden kasvattamiseen ja turvaamiseen pitkällä aikavälillä helposti ja vastuullisesti. Keskeistä strategiassamme on tarjota asiakkaille paras mahdollinen asiakaskokemus varainhoidon ja rahoituksen alueilla.  Me tarjoamme yksityishenkilöistä, yrityksistä ja instituutioista koostuville asiakassegmenteillemme interaktiivisia kokonaisratkaisuja, joissa yhdistyvät henkilökohtainen palvelu ja helppokäyttöiset digitaaliset rajapinnat.

Haemme nyt sinua,

LEGAL BUSINESS PARTNER/OPERATIONS

tukemaan Aktian kuluttajaluottotuotannon liiketoiminnan kehitystä.

Aktian kunnianhimona on luoda parempi asiakaskokemus ja vähentää manuaalista työtä luottoprosessia tehostamalla ja automatisoimalla. Liiketoiminnallinen laillinen tuki on tässä työssä keskeistä. Legal Business Partnerina vastaat liiketoiminnan kehittämisen tukemisesta ja digitalisaatiosta ensisijaisesti kuluttajaluottotuotannossa ja -tarjonnassa Operations-toiminnon sisällä. Kuulut Legal Business Partner -tiimiin, mutta työskentelet itsenäisesti läheisessä yhteistyössä liiketoiminta-alueen kanssa. Vastaat laillisten aspektien huomioimisesta henkilöasiakkaille tarjottavien lainaamis- ja korttituotteiden kehityksen ja myynnin yhteydessä, relevantit prosessit ja järjestelmät sekä sopimukset että ehdot mukaan lukien. Finanssialan työryhmien sääntelyn seuraaminen sekä niihin osallistuminen kuuluvat työhön.

Haemme henkilöä, jolla on vankka kokemus lainatuotteista, ratkaisukeskeinen työtapa sekä palavaa kiinnostusta toimintaympäristön kohtaamista että muutosten hyödyntämistä kohtaan. Toimiminen sparrauspartnerina järjestelmäkehityksessä on mukavuusaluettasi ja pidät myös ajoittain hankaliin juridisiin kysymyksiin vastaamisesta. Edellisissä työtehtävissäsi olet tutustunut kuluttajansuojaan ja digitalisaatioon laajassa merkityksessä. Riskienhallinta on luonnollinen osa työnkuvaasi.

Edellytämme:

 • vähintään viiden vuoden työkokemusta luottotuotteista ja kuluttajansuojasta
 • hyvää velvoiteoikeuden (vakuushallinta, panttaus, velkakirjat, kiinteistöt, korot) ja sopimusoikeuden tuntemusta
 • hyviä perustietoja perhe- ja jäämistöoikeudesta, mielellään myös yksityishenkilöiden verotuksesta
 • halua ja valmiutta ryhtyä toimeen, siellä missä sille on tarvetta
 • liiketoiminnallista, proaktiivista ja itsenäistä työotetta
 • hyviä viestinnällisiä taitoja sekä yhteistyökykyä
 • kykyä ja kiinnostusta opastamista ja kouluttamista sekä ohjeiden tuottamista kohtaan
 • hyviä suomen ja englannin kielten taitoja, ruotsin kielen taidot lasketaan eduksi
 • soveltuva juridinen koulutus

Tarjoamme sinulle: 

 • mielenkiintoiset työtehtävät, joissa voit soveltaa ja kehittää osaamistasi sekä osallistua tulevaisuuden pankkituotteiden- ja palveluiden kehitykseen
 • ammattimaisen työyhteisön
 • työpaikan Helsingin ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä
 • Aktian hyvät henkilöstöedut.

Arvomme ovat rohkeasti, osaavasti, yhdessä. Olemme asettaneet tavoitteeksemme olla pankki- ja rahoitusalan halutuin työpaikka vuoteen 2021 mennessä. Haluatko mukaan matkalle? Lähetä hakemuksesi jo tänään!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisors, Krister Botell, puh. 050 304 2410. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään 24.2.2019.

 

HAE TÄSTÄ

Share This