tampereenkaupunkiseutu_turkoosi (002)

Monipuolinen ja nopeasti kasvava Tampereen kaupunkiseutu on koti 380 000 asukkaalle ja sijoittumisalue yli 24 000 yritykselle. Seudun kunnilla on vakiintunut yhteistyömalli ja ”Tulevaisuuden kaupunkiseutu” -strategia. Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä organisoi kuntayhteistyötä kahdeksan kunnan kesken. Tarkemmin www.tampereenseutu.fi

Haemme strategiseen kaupunkiseutusuunnitteluun

LIIKENNEJÄRJESTELMÄINSINÖÖRIÄ

Kehittämään kaupunkiseudun liikennejärjestelmää ja kestävää liikkumista. Työ sisältää mm. lähijunaliikenteen, kävelyn ja pyöräilyn, älyliikenteen sekä raitiotien edistämistä. Tehtäviin kuuluu lisäksi Rakennesuunnitelman 2040 ja MAL-sopimuksen toteutus ja seuranta.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, vankkaa kokemusta liikenteen monipuolisesta suunnittelusta ja yhdyskuntarakenteen ymmärrystä. Edellytämme aktiivista ja itsenäistä työskentelyotetta, kykyä toimia verkostomaisessa toimintaympäristössä sekä hyviä kirjallisia ja suullisia ilmaisutaitoja.

Työsuhde on kokoaikainen ja täytetään toistaiseksi voimassaolevaksi. Toimen täyttämisessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Valitun henkilön on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lähetä tehtäviä koskevat hakemuksesi (+ CV) palkkatoiveineen 28.8.2017 mennessä.

Lisätietoja tehtävistä antaa seutujohtaja Päivi Nurminen, 040 754 3692 (7.8.-)

Tampereen kaupunkiseutu – yhdessä tekemisen edelläkävijä, kansainvälinen älykkään kasvun keskus.

 

Hae tehtävää tästä

Share This
hibaby