senop_logo_320px

Senop Oy kehittää ja valmistaa luotettavia laitteita turvallisuus- ja puolustusalan tarpeisiin. Laitteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa osaamisella, jonka takana on yli 75 vuoden perinteet. Ne on testattu äärimmäisissä kenttäolosuhteissa ja ne säilyvät toimintakuntoisina ympäristöolosuhteista riippumatta. Kylmyys, kuumuus, kosteus, pöly, tuuli tai korkeus ei rajoita tuotteiden käyttöä. Systemaattinen toimintatapamme ja pitkä kokemuksemme tekevät meistä yhden parhaista ääriolosuhteiden asiantuntijoista.

Etsimme integrointi -liiketoimintaamme Kangasalle

LIIKETOIMINTAJOHTAJAA

Tehtävässä vastaat integrointi -liiketoiminnan kannattavasta kasvusta ja kansainvälistymisestä. Avaat ja kehität suhteita kansainvälisiin asiakkaisiin ja seuraat toimialan teknologiakehitystä. Johdat ja vastaat tavoitteellisesta myynnistä ja markkinoinnista. Lisäksi tuet suunnittelu- ja projektitiimiä sekä tuotantoa asiakasprojektien toteuttamisessa ja oman tuotteen kehityksessä ja valmistuksessa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivista ja osallistuvaa työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja. Olet taitava verkostoituja ja kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä. Johdat toimintaa suunnitelmallisesti, päämäärätietoisesti ja sinnikkäästi kohti tavoitteita. Puolustusvälineteollisuuden liiketoiminnan tuntemus on tehtävässä eduksi. Työ edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa ja ulkomailla.

Sinua odottaa paikka kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä. Saat mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän, jossa pääset vaikuttamaan, hyödyntämään osaamistasi ja oppimaan uutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mika Räty, puh. 0400 208 023. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 7.5.2017 alla olevan Hae tehtävää- linkin kautta.

Senop Oy kuuluu Patria -konserniin. Kehitämme tuotteita ja toimimme järjestelmäintegroijana puolustuksen, turvallisuuden ja teollisuuden tarpeisiin. Liikevaihtomme oli vuonna 2016 noin 40 MEUR ja henkilöstöä on yhteensä noin 60 neljällä paikkakunnalla.

 

Hae tehtävää

Share This