senop_logo_320px

Senop Oy kehittää ja valmistaa luotettavia laitteita turvallisuus- ja puolustusalan tarpeisiin. Laitteet on kehitetty ja valmistettu Suomessa osaamisella, jonka takana on yli 75 vuoden perinteet. Ne on testattu äärimmäisissä kenttäolosuhteissa ja ne säilyvät toimintakuntoisina ympäristöolosuhteista riippumatta. Kylmyys, kuumuus, kosteus, pöly, tuuli tai korkeus ei rajoita tuotteiden käyttöä. Systemaattinen toimintatapamme ja pitkä kokemuksemme tekevät meistä yhden parhaista ääriolosuhteiden asiantuntijoista.

Etsimme optroniikka -liiketoimintaamme Lievestuoreelle

LIIKETOIMINTAJOHTAJAA

Tehtävässä vastaat optroniikka -liiketoiminnan kannattavasta kasvusta ja kansainvälistymisestä. Kehität kansainvälistä jälleenmyyntiverkostoa ja sen toimintaa. Johdat myynnin ja markkinoinnin sekä tuotekehityksen tiimejä, jotka sijaitsevat Lievestuoreella ja Oulussa. Seuraat kilpailijakenttää sekä teknologiakehitystä ja ohjaat asiantuntevaa joukkoasi kohti haluttuja suuntia ja tavoitteita.

Kyseessä on aktiivista ja osallistuvaa työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyötaitoja vaativa tehtäväkenttä. Olet taitava verkostoituja ja kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä. Johdat toimintaa suunnitelmallisesti, päämäärätietoisesti ja sinnikkäästi kohti tavoitteita. Optroniikan tuntemus on tehtävässä eduksi. Työ edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa ja ulkomailla.

Sinua odottaa paikka kasvavassa ja kehittyvässä yhtiössä. Saat mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän, jossa pääset vaikuttamaan, hyödyntämään osaamistasi ja oppimaan uutta.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mika Räty, puh. 0400 208 023. Lähetä hakemuksesi viimeistään 8.1.2017.

Senop Oy kuuluu Patria -konserniin. Kehitämme tuotteita ja toimimme järjestelmäintegroijana puolustuksen, turvallisuuden ja teollisuuden tarpeisiin. Liikevaihtomme on tänä vuonna noin 40 MEUR ja henkilöstöä on yhteensä noin 60 neljällä paikkakunnalla.

Hae tästä

Share This
hibaby