Eckes-Granini Finland Oy Ab:n tuotteet ovat vuosikymmenten varrella tulleet tutuiksi usealle sukupolvelle ja ovat luonnollinen osa suomalaisten arkea. Marli ja Mehukatti -tuotemerkkien alla on jatkuvasti tuotu markkinoille uudenlaisia juomia, ja joistakin niistä on muodostunut jo suorastaan klassikoita. Myös God Morgon täysmehut ovat osa Eckes-Graninin tuotevalikoimaa. Jokaisella meistä on mehujen joukossa omat suosikkituotteemme ja monet niistä tuovat mieleen mukavan nostalgisia muistoja.

Eckes-Granini Finland Oy Ab on osa Euroopan johtavaa mehuliiketoimintakonsernia Eckes-Granini Group GmbH:ta, jonka pääkonttori sijaitsee Saksassa. Eckes-Granini Finlandin tuotanto on Suomessa keskitetty Turun tuotantolaitokseen.

Kuvahaun tulos haulle eckes granini logo jpg

Haemme nyt Sinua, analyyttinen ja energinen

LOGISTIIKKA- JA HANKINTAPÄÄLLIKKÖ

 

Vastaat työssäsi logistiikasta, varastohallinnasta sekä niihin liittyvien ratkaisujen kehitystyöstä. Tehtäviisi kuuluvat myös raaka-aineiden ja pakkausmateriaalien hankinnat, sekä niihin liittyvät prosessit yhteistyössä konsernin kansainvälisen hankintatoimen kanssa.

Työskentelet tiiviinä osana tilaus-toimitusketjun johtoa ja raportoit Eckes-Granini Finland Oy Ab:n tilaus-toimitusketjujohtajalle. Työpaikkasi sijaitsee Eckes-Granini Finlandin tehtaalla Turussa.

Odotamme sinulta kokemusta vähittäiskaupan logistiikasta tai muusta FMCG -logistiikasta. Olet johdonmukainen, analyyttinen ja muita mukaan innostava. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä. Korkeakoulututkintosi voi olla esim. tuotantotaloudesta, logistiikasta tai tekniikan alalta. Olet työskennellyt SAP-ympäristössä tai jonkun muun toiminnanohjausjärjestelmän parissa.

Tarjoamme sinulle paikan kaikkien suomalaisten hyvin tuntemien brändien parissa. Tehtävä antaa sinulle hyvän näköalapaikan taloudellisesti vakaaseen elintarvikealan yritykseen aina tuotannon suunnittelusta tehtaalta lähteviin asiakastoimituksiin saakka. Yrityksemme sisäinen konserniyhteistyö antaa mahdollisuuksia myös kansainvälisiin kehityspolkuihin.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola, 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 31.10 klo 9-11 ja 2.11. klo 14-16. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.11.2017 oheisen linkin kautta.

HAE TEHTÄVÄ TÄSTÄ LINKISTÄ

Share This
hibaby