Laitilan Wirvoitusjuomatehdas on vuodesta 1995 lähtien toiminut kasvuyritys. Tehtaallamme valmistetaan Kukko- ja muita erikois-oluita, Oiva-siideriä, Skumppaa, Into-lonkeroa sekä klassikkolimonaadeja. Kokonaistuotantomme vuonna 2016 tulee olemaan n. 22 miljoonaa litraa. Laitilan tehtaalla työskentelee tällä hetkellä yhteensä n. 50 henkilöä. www.laitilan.com

laitilan_wirvoitusjuomatehdas-1_500x500

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖ, HORECA

 

Etsimme horeca- ja tapahtumamyyntiin energistä ja aikaansaavaa ammattilaista. Olet intohimoinen ja aikaansaava horeca-ja tukkukanavan tuntija, ymmärrät molempien jakelukanavien liiketoimintaa ja pyrit aktiivisesti luomaan lisäarvoa asiakasyhteistyöhön. Kehität aktiivisesti kotimaan horeca- ja tukkuasiakkuuksien liiketoimintaa vahvan myynti- ja markkinointiorganisaatiomme kanssa varmistaen juomakaupan myynnin kasvun ja kannattavuuden tehokkaan jakelutiemarkkinoinnin avulla.

Tehtävässä toimit asiakkaidemme ylivoimaisena kumppanina tarjoten parhaat edellytykset yhteiselle menestykselle. Analysoit avainasiakkaiden menestystä tunnistaen liiketoiminnan kasvumahdollisuuksia. Vastuullesi kuuluu horeca-strategiamme jalkautus kenttämyynnille ja toimit heidän sparrarina alueasiakkaiden kanssa. Vastaat suunnitelluista myynti-, markkinointi- ja menekinedistämistoimenpiteistä ja niiden jalkautuksesta. Tehtäviisi kuuluu myös asiakaskoulutus, uusasiakashankinta, tapahtumien koordinointi ja projektihallinta. Toimit suoraan myyntijohtajan alaisuudessa, jonka kanssa suunnittelette ja määrittelette tavoitteet yhdessä. Toimialueesi on koko Suomi asiakaskunnan painottuessa eteläiseen Suomeen. Toimipisteesi sijaitsee joko Laitilassa tai pääkaupunkiseudulla.

Odotamme sinulta menestyksellistä näyttöä horeca-asiakkuuksien ammattimaisesta hoidosta. Olet henkilönä vastuuntuntoinen ja eteenpäin pyrkivä sekä työskentelyotteeltasi asiakaslähtöinen ja muita kannustava. Jaat mielelläsi osaamistasi ja kokemustasi muun organisaation käyttöön ja otat muut mielelläsi mukaan tekemään yhdessä. Haluat olla osana aitoa ja rehtiä tekemisen meininkiä ja nautit työskentelystä vauhdikkaassa kasvuyrityksessä.

Laitilan Wirvoitusjuomatehdas tarjoaa mahdollisuuden olla mukana erinomaisten pienpanimotuotteiden kiihtyvässä kasvutarinassa. Saat työskennellä vahvojen brändien parissa yhteistyössä alan huippuosaajien kanssa ja pääset vaikuttamaan laaja-alaisesti paitsi tuoteryhmien ja brändien strategioihin, myös oman toimenkuvasi ja osaamisesi kehittämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnissa meitä avustavan HRS Advisorsin Joonas Kokko +358 400 399 825 tai Viivi Naatula +358 44 373 2003 (9.8., 11.8. ja 16.8. klo 14-16).

Jätä kuvallinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 21.08. mennessä alla olevan linkin kautta.

HAE TEHTÄVÄÄ

 

 

Share This
hibaby