Julkaisutiedot:  Monster, Oikotie, Duunitori, Linkedin/Jobs

 

cloetta-logo iso

 

Cloetta Suomi Oy on osa Cloetta-konsernia, joka on pohjoismaiden johtava makeistalo. Tarjoamme laajan makupaletin brändituotteita, jotka saavat hymyn huulillesi. Suhtaudumme karkkeihin, purukumeihin, pastilleihin ja pähkinöihin intohimoisesti. Tuotekehityksemme pohjaa aina suomalaisten makumieltymyksiin ja tarpeisiin, mutta tukenamme on myös vahva kansainvälinen Cloettan makeisosaajien verkosto. Meitä cloettalaisia on Suomessa 170 ja yrityksemme pääkonttori sijaitsee Turussa.

Cloetta on ksylitolituotteillaan terveiden hampaiden asialla. Xylitol-Jenkki ja Läkerol Dents ovat vaikuttaneet suun hyvinvointiin jo vuosikymmenien ajan. Muita Suomessa tunnettuja brändejä ovat Mynthon, Sisu, Läkerol, Leijona,  TV Mix, Aakkoset, Tupla ja Cloetta-suklaa. Urheilupatukka Tupla+ ja kuivapaahdetut Nutisal-pähkinät ovat uusimpia tuotelanseerauksiamme.

 


Haemme pääkonttoriimme Turkuun

MARKET AND CONSUMER INSIGHT MANAGERIA

 

Oletko analyyttinen, utelias ja numeroita rakastava brändäri tai tulevia trendejä, heikkoja signaaleja ja huippubrändejä intohimolla analysoiva tutkija? Sytytkö tutkimusdatan pyörittämisestä ja kuluttajan mielen liikkeiden ymmärtämisestä? Haluatko vaikuttaa Suomen arvostetuimpien makeisbrändien kehitykseen ja menestykseen?

Tehtävässäsi vastaat kuluttajatutkimuksista, niiden kehittämisestä ja hyödyntämisestä kaikissa brändien elinkaaren vaiheissa. Edistät markkinoinnin, myynnin sekä johdon päätöksentekoa tietoa jakamalla, sparraamalla ja haastamalla. Olet osa markkinointitiimiä. Tilastojen, tutkimusten ja faktojen lisäksi seuraat kuluttajakäyttäytymisen trendejä ja visioit uusia mahdollisuuksia.

Toivomme Sinulta kokemusta päivittäistavarakaupan alalta, strategista ajattelukykyä sekä kokemusta tilastotietojen ja numerodatan käsittelystä ja tulkinnasta. Olet tottunut laatimaan selkeitä esityksiä ja kertomaan johtopäätöksesi niin oman organisaation asiantuntijoille ja johdolle kuin asiakkaillekin. Erilaiset tutkimusmenetelmät ovat sinulle tuttuja. Kommunikoit suomen lisäksi sujuvasti englannin kielellä, sillä osallistut tarvittaessa myös kansainvälisiin kehitysprojekteihin.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn kansainvälisessä bisnesympäristössä lähellä toimivaa johtoa. Saat työskennellä vahvojen brändien parissa yhteistyössä alan huippuosaajien kanssa. Pääset vaikuttamaan laaja-alaisesti paitsi tuoteryhmien ja brändien strategioihin, myös oman toimenkuvasi ja osaamisesi kehittämiseen. Työtilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Turun Kupittaalla. Teemme työtämme keskittyen olennaiseen, ”kyllä onnistuu”-asenteella. Suhtaudumme asioihin suurella intohimolla ja meillä töissä saa olla hauskaa. Uskomme yhteispelin voimaan ja olemme ylpeitä brändeistämme ja yhteisistä saavutuksistamme.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa Seija Raesola HRS Advisorsista puh. 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 6.6. klo 14 – 16, 7.6. klo 9 – 11, 10.6. klo 9 – 11. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian tai viimeistään 15.6.2016 oheisen linkin kautta

 

JÄTÄ HAKEMUS

Share This