Midsona on Pohjoismaiden johtava terveys- ja hyvinvointi tuotteiden valmistaja ja jakelija. Tehtävänämme on auttaa ihmisiä elämään terveellisemmin – joka päivä. Hyvinvointi- ja terveystuotteita valmistava ja yrityksemme on toiminut eri muodoissaan jo vuodesta 1892. Toimimme Suomen ja Ruotsin lisäksi Tanskassa sekä Norjassa ja meitä on jo yli 350 ammattilaista. Tunnettuja tuotemerkkejämme ovat mm. Urtekram, Friggs, Naturdiet ja Tri. Tolosen terveystuotteet. Tutustu yritykseemme osoitteessa www.midsona.fi.

 

midsona

 

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen Vantaan toimipisteellemme sinua tehokas ja aikaansaava

MARKETING COORDINATOR

Tehtävässä vastaat brändeihimme ja tuotteisiimme liittyvien myymälämarkkinointitoimenpiteiden ideoinnista, kehittämisestä ja koordinoinnista. Työnkuvaan kuuluvat niin myyntikentän materiaalin suunnittelu ja hallinta, messu- ja tapahtumatuotantoon kuin somekanaviin liittyvä sisällöntuotto sekä tuotekatalogien teettäminen, että promomateriaalien hankinnat.  Tehtävässä työskentelet yhdessä tuotepäälliköiden, myyntipäällikön sekä yhteistyökumppanitoimistojen ja -painojen kanssa.

Odotamme sinulta innostunutta otetta markkinointiin sekä 2-5 vuoden kokemusta myymälämarkkinoinnista. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja aikaisempaa menestyksellistä näyttöä koordinointikykyä vaativista tehtävistä. Tehtävässä menestyminen vaatii sekä hyvää visuaalista silmää, että myynnillistä kiinnostuneisuutta. Kykenet pitämään yhtäaikaisesti ja järjestelmällisesti monta palloa ilmassa ja olet henkilönä yhteistyötä sekä hyvää tekemisen meininkiä arvostava. Tehtävä edellyttää hyvää englannin kielen taitoa, hyvä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Tehtävänkuvaan kuuluvat tapahtumiin (mm. messut) osallistuminen ja se vaatii siten mahdollisuutta joustaa satunnaisesti työajoissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn voimakkaasti kasvavassa pohjoismaiden johtavassa luomu- ja terveystuotealan yrityksessämme. Pääset työskentelemään vahvojen brändiemme parissa yhteistyössä alan huippuosaajien kanssa. Yrityksessämme pääset vaikuttamaan ja toteuttamaan erilaisia projekteja monipuolisesti ja sinulla on aidot mahdollisuudet kehittää osaamisestasi ja edetä urallasi. Tarjoamme myös hyvät ja kilpailukyiset edut.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa meitä avustavan HRS Advisorsin Joonas Kokko, 0400 399 825 (ke ja pe 14-16). Jätä hakemuksesi viimeistään 14.11. mennessä alla olevan linkin kautta!

 

HAE TEHTÄVÄÄ

Share This
hibaby