Eckes-Granini Finland Oy Ab:n tuotteet ovat vuosikymmenten varrella tulleet tutuiksi useille sukupolville ja ovat luonnollinen osa suomalaisten arkea. Marli ja Mehukatti -tuotemerkeille kehitetään jatkuvasti uutuuksia ja osa tuotteista on jo klassikoita. Myös God Morgon täysmehut ovat osa Eckes-Granini Finland Oy Ab:n tuotevalikoimaa.

Eckes-Granini Finland Oy Ab on osa Euroopan johtavaa mehuliiketoiminta-konsernia Eckes-Granini Group GmbH:ta, jonka pääkonttori sijaitsee Saksassa. Eckes-Granini Finlandin tuotanto on Suomessa keskitetty Turun tehtaalle.

www.eckes-granini.fi  www.juissi.fi  www.mehukatti.com  www.godmorgon.fi

MARKKINOINTIASSISTENTTI

 

Tehtävässä avustat monipuolisissa markkinoinnin projekteissa. Yksikään päivä ei ole samanlainen, vaan voi koostua esim. markkinointimateriaalien hankinnasta, pakkaustekstien tarkistuksesta, tuotekuvastojen tuottamisesta ja asiakkaiden tuotetietokyselyihin vastaamisesta. Koordinoit tuotemaistatuksia, hoidat tapahtumien järjestelyjä ja hoidat tuotenäytelähetyksiä. Sosiaalisen median seuranta ja analysointi kuuluvat myös tehtäviisi.

Odotamme sinulta omatoimisuutta ja hyvää yhteistyökykyä työskennellessäsi sekä sisäisten että ulkoisten kumppaneiden kanssa. Työskentelytyyliltäsi olet tarkka ja huolellinen. Tehtävään liittyy paljon saman aikaisia ja muuttuvia tehtäviä, jotka vaativat priorisointia ja paineen sietoa. Voit olla opiskeluittesi loppuvaiheessa tai jo valmistunut KTM tai tradenomi. Hyvät IT-taidot ja englanninkielentaito ovat tehtävässä tärkeitä.

Pääset tekemään ja oppimaan arvostetun bränditalon monipuolisia tehtäviä ammattimaisen markkinointitiimin kanssa. Myös kansainvälisyys tekee tehtävästä mielenkiintoisen. Tehtävässä pääset työskentelemään kaikkien suomalaisten hyvin tuntemien mehubrändien parissa. Työsuhde on 1 vuoden määräaikainen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola, 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 25.10. klo 14-16 ja 31.10. klo 9-11. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.11.2019 oheisen linkin kautta

HAE TÄSTÄ LINKISTÄ

Share This