Suomalainen teetalo Nordqvist on toiminut jo vuodesta 1979. Suomalainen perheyritys ja teetehdas sijaitsevat tällä hetkellä Vantaalla, Petikossa, mutta muutamme uusiin toimitiloihimme Etelä-Nurmijärven Ilvesvuoreen keväällä 2018. Kotimaisessa teetalossa työskentelee nyt noin 20 henkilöä. Myymme tuotteitamme Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa ja lisäksi teetämme voi ostaa muun muassa Japanista. Tuotamme itse valta osan tuotteistamme alusta loppuun omalla teetehtaallamme. Tutustu yrityksemme ja sen tarinaan osoitteessa www.nordqvist.fi

Nordqvist

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen sinua energinen ja innostava

MARKKINOINTIKOORDINAATTORI

 

Vastaat brändeihimme ja tuotteisiimme liittyvien markkinointitoimenpiteiden koordinoinnista ja ideoinnista. Työnkuvaan kuuluvat niin markkinointimateriaalien hallinta, viestintään liittyvä sisällöntuotanto, messu- ja tapahtumatuotantoon liittyvä markkinoinnin koordinointi ja toteuttaminen, kuin nettisivujen sisältöpäivitykset ja some-päivityksetkin. Monipuolisessa tehtävässä vastaat myös yhteydenpidosta yhteistyökumppaneidemme suuntaan. Muutamme uuteen toimipisteseemme  Etelä-Nurmijärven Ilvesvuoreen keväällä 2018, tätä ennen tehtävää hoidetaan nykyisestä Vantaan Petikon toimipisteestä.

Toivomme sinulta paitsi innostusta markkinointia kohtaan, myös luovuutta sekä määrätietoista asennetta ja järjestelmällistä työskentelyotetta. Henkilönä olet aktiivinen sekä ideoiva ja olet jatkuvasti kiinnostunut kehittämään omaa osaamistasi. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla takanasi vuosien kokemusta vastaavasta tehtävästä – persoona, kyky visioida ja ottaa kantaa sekä kokemus onnistuneista projekteista ovat tehtävässä menestymisen kannalta merkityksellisempiä. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tradenomi tai KTM, tehtävä sopii myös vasta valmistuneille) ja kommunikoit suomen lisäksi sujuvasti englannin kielellä, sillä osallistut tarvittaessa myös kansainvälisiin kehitysprojekteihin. Kokemus elintarvike- tai vähittäiskaupan alalta katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn voimakkaasti kasvavassa suomalaisessa yrityksessä. Pääset työskentelemään Suomen vahvimpien teebrändiemme parissa yhteistyössä alan huippuosaajien kanssa. Yrityksessämme pääset vaikuttamaan ja toteuttamaan erilaisia projekteja monipuolisesti ja sinulla aidot on mahdollisuudet kehittää osaamisestasi ja edetä urallasi. Tarjoamme myös hyvät ja kilpailukyiset edut.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa meitä avustavan HRS Advisorsin Joonas Kokko, 0400 399 825 (ke ja pe 14-16). Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mielellään mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 26.10.2017 alla olevan linkin kautta.

 

HAE TEHTÄVÄÄ