Takeda_Logo_Outline_RGB
Takeda on japanilaislähtöinen lääkeyhtiö, joka toimii maailmanlaajuisesti yli 70 maassa ja sen liikevaihto on yli 14 miljardia Euroa. Yhtiö panostaa vahvasti tutkimukseen ja kehitykseen sekä onkologian että tulehduksellisten suolistosairauksien alueilla. Takeda Oy on Takeda -konsernin suomalainen tytäryhtiö. Paikallisesti olemme kymmenen suurimman lääkemarkkinoijan joukossa tuotevalikoimamme kattaessa erikoissairaanhoidon lääketarpeiden lisäksi monia suomalaisille tuttuja sekä resepti- että itsehoitolääkkeitä. Lisätietoa Takedasta voit hakea nettiosoitteesta www.takeda.com ja www.takeda.fi.

Etsimme OTC/Established Products -liiketoimintayksikköömme avuksemme Sinua

MARKKINOINTIKOORDINAATTORI

Vastuullasi on yksikkömme sisäisten ja ulkoisten asiakastilaisuuksien ja tapahtumien koordinointi, järjestelyt ja seuranta. Tuet kenttätyötä tekeviä mm. tuottamalla, kopioimalla ja postittamalla materiaalia sekä avustamalla erilaisissa asiakaspyyntöihin liittyvissä asioissa. Sinulta syntyy näppärästi markkinointimateriaalin muokkaus kuin myös sujuvasti selkeät, ytimekkäät ja asiakkaan huomioivat tiedotteet ja kutsut. Huolehdit compliance-prosessiin kuuluvista tehtävistä ja vastuullasi on myös tarjouspyyntöihin, laskutukseen ja ostotilauksiin liittyviä työtehtäviä.

Olet hakemamme henkilö, jos teet työsi hymyssä suin, palveluhenkisellä asenteella ja oma-aloitteisella otteella. Suunnitelmallisuutesi ja priorisointi- sekä organisointikykysi tulee esiin paineen keskellä. Hallitset MS Officen ohjelmat ja voit sanoa olevasi digiosaaja. Omaksut uusia ohjelmia ja taitoja nopeasti. Taustallasi on kaupallinen tai muu tehtävään soveltuva tutkinto ja tehtävässä hyödynnettävää työkokemusta. Suomen kielen lisäksi työskentelet sujuvasti englanniksi.

Me Takedalaiset olemme ammattitaitoinen porukka, josta löytyy joustavuutta, pitkäjänteisyyttä, luovuutta ja empatiaa, huumoria unohtamatta. Oletko sinä yksi meistä?

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla HRS Advisors Oy, Pia Paavilainen, puh. 050 3059 217. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 9.2.2017 mennessä.

Hae täältä