Juvenes logo

Juvenes-Yhtiöt Oy on monialainen palveluyritys, joka tuottaa ravintola- ja kahvilapalveluita, juhla-, kokous- ja saunapalveluita sekä kioskipalveluita. Juveneksessa työskentelee 230 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2016 oli 17 miljoonaa euroa.                                                             

 Onko kännykkä kasvanut käteesi kiinni?

Ajatteletko kaiken some-päivitysten kautta?

Ovatko erilaiset sosiaalisen median kanavat sinulle ihan jokapäiväistä kauraa?

Näetkö sosiaalisen median mahdollisuudet markkinoinnissa ja myynnissä?

Jos näin on, saatat olla etsimämme markkinoinnin emoji.

Juvenes-Yhtiöitten pääkallopaikalla Tampereella kaipaamme juuri sinua idearikas

MARKKINOINTIKOORDINAATTORI

Sinulla ei tarvitse olla vuosien työkokemusta. Riittää kun olet innokas ja innovatiivinen somen käyttäjä, ja haluat tuoda omat ideasi esille kuinka somea voitaisiin hyödyntää Juveneksen markkinoinnissa. Saat toimia digitaalisten työvälineitten pääkäyttäjänä, tuet ”kenttähenkilöstöä” somen käytössä ja koordinoit markkinointitoimenpiteet maaliin. Pääset vastaamaan sähköisten näyttöjen ohjauksesta ja sisältöjen koordinoinnista. Myös perinteisemmän markkinointi- ja myyntimateriaalin muokkaus ja tuotanto kuuluvat tehtäviisi.

Sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä tehtävässäsi. Ideoit ja tuot esiin aktiivisesti uusia vaihtoehtoisia tapoja toimia. Toteutat ideoitasi itsenäisesti tai Juveneksen omia yhteistyöverkostoja hyödyntäen.

Edellytämme sinulta vähintään AMK-tason (markkinoinnin tradenomi) tutkintoa.

Hallitset Office-työkalut ja lisäksi olet näppärä Adobe InDesign, Illustrator ja PhotoShop -ohjelmien kanssa.

Kerro meille, millainen emoji sinä olisit. Hae tätä mielenkiintoista tehtävää viimeistään 19.3. Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Lisätiedot: HRS Advisors, Kristiina Lehmus 050 396 4686 tai Tarja Kohtamäki 0400 797 453

Hae tehtävää tästä

 

Share This
hibaby