130_sahkolaitos_logo_sininen_est

Tampereen Sähkölaitos -konserni on vahva alueellinen, lähes 130-vuotias energia-alan toimija, jonka omistaa Tampereen kaupunki. Konsernissamme työskentelee 390 henkilöä ja liikevaihtomme on 270 milj. euroa. Suurena energiayhtiönä vaikutamme toiminnallamme päivittäin satojentuhansien ihmisten arkeen ja hyvinvointiin. Työntekijöillemme tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä energia-alan kehityksen kärjessä.

Haemme nyt asiantuntevaa ja toimeenpanevaa markkinoinnin ammattilaista

MARKKINOINTIKOORDINAATTORIKSI

työskentelemään  monipuolisten asiakasmarkkinointiin liittyvien tehtävien parissa. Tehtävänkuvasi on vastuullinen ja itsenäinen sisältäen myös paljon käytännönläheistä tekemistä. Tuotat tekstejä asiakastiedotteisiin sekä hallinnoit markkinointisisältöjä eri medioissa ja verkkosivuillamme mainostoimistoa ja muita yhteistyökumppaneitamme hyödyntäen. Järjestät tapahtumia, joissa kohtaat asiakkaitamme ja luot positiivista näkyvyyttä Tampereen Sähkölaitokselle ideoimalla ja innovoimalla uutta. Työotteeltasi olet tunnollinen ja pitkäjänteinen Katsot eteenpäin ja suhtaudut muutokseen myönteisesti yrityksemme historiaa ja arvoja kunnioittaen.

Odotamme sinulta useamman vuoden kokemusta markkinointitoimenpiteiden toteutuksesta, visuaalista näkemystä, kiitettävää kirjallista ilmaisutaitoa sekä kykyä edistää useita tehtäviä samanaikaisesti. Työskentelet sujuvasti tiimissä ja sidosryhmiemme kanssa säilyttäen positiivisuutesi myös nopeasti muuttuvissa tilanteissa ja kiireessä. Hallitset Office-työkalut ja lisäksi voit olla näppärä taitto -ohjelmien käyttäjä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn ammattitaitoisessa tiimissä. Työntekijämme ovat meille tärkeitä, koska heidän osaamisensa ja hyvinvointinsa varaan perustuu kaikkien toimintojemme ja tuotteidemme laatu. Pääset kasvattamaan osaamistasi yhdistämällä aiemman kokemuksesi energia-alan muuttuvaan toimintaympäristöön.Lue lisää Tampereen Sähkölaitoksen tarjoamista henkilöstöeduista tästä.

Lisätietoja tehtävästä antavat HRS Advisorin Kristiina Lehmus, p. 050 396 4686 sekä pe 14.9. kello 8.30-10.00 Sähkölaitoksen markkinointipäällikkö Pauli Forsman, p. 040 050 8606.

Oletko sinä etsimämme markkinoinnin ammattilainen? Kerro meille itsestäsi ja jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 16.9.2018 mennessä.

HAE TYÖPAIKKAA