Olemme optisen alan markkinajohtaja Suomessa ja Virossa. Alan edelläkävijänä panostamme palvelun ja tuotteiden laatuun, tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä alan uudistamiseen. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 118,8 miljoonaa euroa ja myymälämäärämme Suomessa 213 ja Virossa 25. Yhteensä meitä instru optiikkalaisia on noin 1000. Olemme osa optisen alan maailman johtavaa, Hollannin pörssissä listautunutta GrandVision N.V. -konsernia, jonka liikevaihto on 3,7 miljardia euroa ja jolla on noin 7000 optikkoliikettä yli 40 maassa. Kattava myymäläverkostomme, yli sadan vuoden kokemuksemme sekä kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan kehityksellemme ja asiakaspalvelulle.

Toimimme Suomessa Instrumentarium-, Nissen- ja Keopsmyymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Kolme erilaista ketjua mahdollistavat asiakastarpeiden monipuolisen ymmärtämisen ja niihin vastaamisen. Välittävä asiantuntija, Instrumentarium, panostaa palveluiden kattavuuteen ja laatuun, lämpimään ja ammattitaitoiseen palveluun sekä alan ja ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen. Nissen tekee silmälasien ostamisesta helppoa: iloinen palveluasenne, selkeät ja edulliset hinnat sekä rento ilmapiiri takaavat, että asiakas lähtee liikkeestä hymy huulillaan.

Haemme nyt Nissen-brändille, pääkonttorillemme Espoon Sinimäkeen, Sinua

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ

 

Tehtävässä pääset rakentamaan ja kehittämään Nissenin brändiä pitkäjänteisesti ja innovatiivisesti. Vastaat strategisella tasolla ketjun brändista ja markkinoinnista sekä käytännön tasolla kampanja- ja viestintäsuunnittelusta. Kehität myös myymäläkonseptia ja asiakaskokemusta sekä seuraat asiakasvirtoja. Tehtävä on hyvin monipuolinen, joten olet tottunut, että sinulla on monta rautaa tulessa. Tukenasi on markkinointiassistentti ja muu markkinointitiimi. Raportoit markkinointijohtajalle.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta kuluttajabrändien markkinoinnista ja myymäläkonsepteista. Sinulla kokemusta tai ainakin vahvaa kiinnostusta digitaaliseen markkinointiin ja verkkokauppaan. Olet itsenäinen tekijä, hahmotat kokonaisuudet ja isot linjat, mutta myös operatiiviset asiat tulevat hoidettua. Uskallat uudistaa ja haastaa, pidät langat käsissäsi, toimit hyvässä yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Sinulla on hyvät IT-taidot ja kommunikoit sujuvasti paitsi suomen kielellä, myös englanniksi.

Tarjoamme sinulle markkinajohtajan arvostetun ja monipuolisen tehtävän, mahdollisuuden kehittää ja kehittyä sekä edetä uralla eteenpäin joko Suomessa tai kansainvälisesti.

Lisätietoja antaa yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n konsultti Seija Raesola p. 040 775 6150. Täytä oheinen sähköinen hakulomake ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 24.7.2019 mennessä.

HAE TÄSTÄ LINKISTÄ

Share This
hibaby