msonic oy on vuonna 2009 perustettu pro audio- ja ammattivalaistustuotteiden maahantuontiin ja tekniseen myyntiin erikoistunut yritys. Toimitamme korkealuokkaisia ratkaisuja niin livemusiikki- (konsertit, teatterit), kuin studiotarpeisiin sekä erilaisiin tilaratkaisuihin (esim. julkiset tilat, ravintolat). Edustamme tarkkaan valittuja huipputason valmistajia (esim. Genelec, Avid, d&b audiotechnik) ja toimimme asiakkaidemme luotettuna ammattilaisyhteistyökumppanina tilanteissa, joissa äänellä, valolla ja fiiliksellä on todellista merkitystä. Tutustu toimintaamme: www.msonic.fi .

msonic

 

Toimintamme kasvaessa etsimme sinua vakituiseen työsuhteeseen liiketoimintalähtöinen, äänestä ja valosta innostuva

 

MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ

Haluatko mukaan kasvavaan, äänen ja valon erikoisosaajan menestystarinaan? Etsimme sinuatoteuttamaan msonicin markkinointia ja viestintää, sekä kehittämään ammattilaisbrändiämme. Työnkuvaan kuuluvat niin markkinointisisällön, mainosten ja ilmoitusten suunnittelu ja toteutus, kuin verkkosivustojen sekä sosiaalisen median sisällön kehittäminen ja päivittäminen. Vastaat strategian mukaisesta markkinoinnin ja viestinnän toteutuksesta, sekä markkinointibudjetin ja markkinointiin liittyvän yhteistyökumppaniverkoston hallinnasta. Vastaat tehtävässä suoraan toimitusjohtajalle ja sinulla on aito mahdollisuus vaikuttaa ja toteuttaa näkemyksiäsi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, analyyttista sekä käytännönläheistä työotetta sekä näyttöjä menestyksekkäästä markkinoinnista ja markkinointiviestinnän suunnittelusta sekä toteutuksesta. Toivomme sinulta teknistä osaamista (esim. Adobe Illustrator, Photoshop, InDesign, Office, some).  Kokemuksesi voi olla hankittu eri toimialoilta – pääasia on, että sinulla on kyky hahmottaa liiketoiminnan markkinoinnillisia tarpeita b2b-lähtökohdasta käsin ja pystyt tuomaan mukanasi uusia näkemyksiä. Työ edellyttää erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme ainutlaatuisen ja monipuolisen näköalapaikan pro audio– ja ammattivalaistusratkaisujen ja tuotteiden parissa. Työyhteisömme on sitoutunut sekä erittäin ammattitaitoinen ja se tarjoaa vahvan tuen sekä teknisen tietotaidon tehtävässä onnistumista varten. Tarjoamme tietysti myös kilpailukykyiset edut sekä toimintaympäristön, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja toteuttaa näkemyksiäsi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa meitä avustavan HRS Advisorsin Joonas Kokko, 0400 399 825 (ke ja pe 14-16). Jätä työnäytteisiisi tai portfolioosi linkin sisältävä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian tai viimeistään 29.9. oheisen linkin kautta!

 

HAE TEHTÄVÄÄ

Share This