Erika Palomäki, PsM

Olen saanut olla jo kouluajoilta lähtien olla osana monenlaisia organisaatioita ja erilaiset työtehtävät sekä työyhteisöt ovat tulleet tutuksi matkan varrella. Tiesin jo opiskelujen alkumetreiltä asti, että työelämän ja psykologian yhdistelmä on minulle täydellinen kombinaatio. Innostava työ antaa valtavasti energiaa ja olen onnekas, kun saan työssäni kohdata päivittäin erilaisia ihmisiä ja liike-elämän ilmiöitä. Jokainen päivä tuo mukanaan inspiroivia kohtaamisia ja uutta opittavaa.

Osaamiseni kulmakivet ovat organisaatioiden ja johtamisen kehittäminen, rekrytointi, esimies- ja tiimivalmennukset sekä työhyvinvointiin liittyvät kysymykset. Rakastan työtäni HR-tehtävien parissa ja on mahtavaa saada tukea yrityksiä ja henkilöstöä kehittymään, onnistumaan tehtävissään ja voimaan hyvin työssään.

HRS Advisors on hyvä paikka työskennellä ja koen että innostuva, empaattinen ja tiedonjanoinen luonteeni istuu hyvin Ässäjengiin. HRS Advisorsilla toimitaan ammattitaito sekä ihmiset edellä ja olen iloinen että olen osa tätä huipputiimiä!

Vaikka elänkin tällä hetkellä multitaskauksen kuningasvuosia, vapaa-ajallani koetan nauttia mahdollisimman paljon yhteisestä ajasta perheeni ja ystävieni kanssa. Liikunta on myös tärkeä osa arkea ja olen täysin koukussa tenniksen pelaamiseen. Kesäisin minut löytää saaristosta pienen purjeveneemme perämiehen paikalta.

Koen että innostuva, empaattinen ja tiedonjanoinen luonteeni istuu hyvin Ässäjengiin. HRS Advisorsilla toimitaan ammattitaito sekä ihmiset edellä ja olen iloinen että olen osa tätä huipputiimiä!