Janita Suni, PsM

Vähän niin kuin urheilussa, myös työelämässä optimaalinen tiimi, valmentaja ja yhteisten päämäärien tavoittelu ovat avainasemassa, kun halutaan menestyä ja päätyä lopulta seisomaan mitalin kanssa palkintopallille. Minulle on tärkeää olla osa tämän tiimin rakentamista ja sitä kautta mukana työelämän taustajoukoissa.

Opiskeluistani lähtien olen painottunut työ- ja organisaatiopsykologiaan, kauppatieteisiin sekä johtamiseen. Työssäni nojaudun vahvasti positiiviseen psykologiaan sekä ratkaisukeskeisyyteen. Haluan keskittyä ihmisten vahvuuksiin ja siihen, millaista kehittymistä kohti on hyvä lähteä työskentelemään. Jokainen kumminkin tarvitsee jatkuvaa treenaamista myös työelämässä.

Erityisesti HRS:llä olen iloinen siitä, että työskentely on asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityä konsultointia ja auttamista empaattisella tavalla, myös eri prosessien hakijoita aidosti tsempaten. Arvostan myös sitä, että ihmisläheiset arvomme; Taito, Tunne, Tieto ja Teot ovat kaiken työskentelymme pohjana.

Työn ulkopuolella haluan viettää mahdollisimman paljon aikaa perheen ja ystävien parissa. Lisäksi urheilu sen eri muodoissa on suuri intohimoni, johon panostan suurella sydämellä.

Haluan keskittyä ihmisten vahvuuksiin ja siihen, millaista kehittymistä kohti on hyvä lähteä työskentelemään.