Katri Ikivuo, Psykologiharjoittelija

Olen aiemmin työskennellyt seitsemän vuotta varhaiskasvatuksen kentällä. Psykologian opinnot sekä vuosien kokemus työelämästä sekä erilaisista työyhteisöistä niin varhaiskasvatuksessa kuin vapaaehtoistyössä antavat minulle hyvät valmiudet ihmisten kohtaamiseen ja työyhteisöjen tarpeiden hahmottamiseen.

Olen kiinnostunut motivaation, stressin, yksilön voimavarojen ja hyvinvoinnin lisäämisen teemoista. Psykologiharjoittelussa minua innostaa itsensä haastaminen, uuden oppiminen ja opitun soveltaminen henkilöarvioinnissa sekä rekrytoinnissa. Koen HRS Advisorsin olevan loistava paikka päästä perehtymään näihin teemoihin – oppimaan ja kehittymään työ- ja organisaatiopsykologian parissa. Arvostan työelämän joustavuutta, hyvää työyhteisöä sekä mahdollisuuksia vaikuttaa omaan työhön ja nämä arvot kohtaavat HRS:n kanssa.

Vapaa-aikani kuluu kumppanini, lapseni ja muiden läheisten parissa. Liikun luonnossa kaikkina vuodenaikoina ja sydäntäni lähellä on erityisesti sienestys, marjastus, vaeltaminen ja suunnistus.

Arvostan työelämän joustavuutta, hyvää työyhteisöä sekä mahdollisuuksia vaikuttaa omaan työhön ja nämä arvot kohtaavat HRS:n kanssa.