Maiju Kangas, PsM, KTM, PsT

Opiskeluaikoina menin uteliaasti moneen mukaan. Osittain siitä syystä ja muutamien sattumusten myötä päädyin tekemään kaksoistutkintoa. Psykologia ja kiinnostus ihmiseen toki oli kiehtovinta siihen aikaan, mutta olen kiitollinen, että päädyin opiskelemaan myös kauppatieteitä. Poikkitieteellinen opiskelu on ollut minulle rikastuttava kokemus – ei pelkästään opittujen asioiden vuoksi, vaan ennen kaikkea kulttuurisesti ja yhteisöllisestä näkökulmasta.

Opiskelujeni aikana ja niiden jälkeen olen ehtinyt tehdä monenlaisia töitä. Konsultin työssäni olen keskittynyt erityisesti henkilöarviointeihin, rekrytointeihin, sekä yhdistelmä- ja suorahakuun. Viime aikoina olen hurahtanut valmennukseen ja coachingiin, ja suoritankin nyt kahden vuoden mittaista johdon työnohjaus ja coaching-tutkintoa. Lisäksi ennen HRS:ää olen tehnyt tutkimus- ja opetustyötä yliopistolla ja väitellyt tohtoriksi työ- ja organisaatiopsykologian alalta.

Huomaan innostuvani siitä, kun voin tarjota yksilöille ja yrityksille uusia näkökulmia, innostaa ja herättää ajatuksia, sekä tietenkin tarjota parasta mahdollista palvelua hyvällä fiiliksellä. Inhimillisyys on minulle tärkeä arvo työssä. Lisäksi työyhteisön merkitys on minulle keskeinen ja se onkin yksi olennaisista syistä, miksi olen nyt töissä HRS:llä. Täällä työskentelee joukko rautaisia ammattilaisia ja huipputyyppejä!

Vapaa-ajallani nautin monipuolisesta harrastamisesta ja aktiivisesta elämäntyylistä. Matkustaminen, kaikenlaiset pelit ja luonnossa liikuskelu ovat lähellä sydäntäni, samoin läheiset ihmiset sekä oma koira. Kuoro- ja tanssiharrastus toimivat minulle luovan ilmaisun kanavina ja toisaalta mahdollisuutena kokea yhteyttä toisiin ihmisiin rytmien ja melodioiden maailmassa.

Huomaan innostuvani siitä, kun voin tarjota yksilöille ja yrityksille uusia näkökulmia, innostaa ja herättää ajatuksia, sekä tietenkin tarjota parasta mahdollista palvelua hyvällä fiiliksellä.