Maiju Kangas, PsM, KTM, PsT

Intohimoni psykologiaan on kulkenut mukanani opintojeni alkuajoista saakka, mutta jo toisena opiskeluvuotenani kiinnostuin myös kauppatieteistä, utelias kun olen. Poikkitieteellinen opiskelu on ollut minulle rikastuttava kokemus – ei pelkästään opittujen asioiden vuoksi, vaan ennen kaikkea kulttuurisesti ja yhteisöllisestä näkövinkkelistä.

Opiskelujeni aikana ja niiden jälkeen olen ehtinyt tehdä monenlaisia töitä. Konsultin työssäni olen keskittynyt erityisesti henkilöarviointeihin, rekrytointeihin, sekä yhdistelmä- ja suorahakuun. Lisäksi olen tehnyt tutkimus- ja opetustyötä yliopistolla ja väitellyt tohtoriksi työ- ja organisaatiopsykologian alalta.

Huomaan innostuvani siitä, kun voin tarjota yksilöille ja yrityksille uusia näkökulmia, innostaa ja herättää ajatuksia, sekä tietenkin tarjota parasta mahdollista palvelua. Inhimillisyys on minulle tärkeä arvo työssä. Lisäksi työyhteisön merkitys on minulle keskeinen ja se onkin yksi olennaisista syistä, miksi olen nyt töissä HRS:llä. Täällä työskentelee joukko rautaisia ammattilaisia ja huipputyyppejä!

Vapaa-ajallani nautin monipuolisesta harrastamisesta ja aktiivisesta elämäntyylistä. Matkustaminen ja luonnossa liikuskelu ovat lähellä sydäntäni, samoin läheiset ihmiset sekä oma koira. Kuoro- ja tanssiharrastus toimivat minulle luovan ilmaisun kanavina ja toisaalta mahdollisuutena kokea yhteyttä toisiin ihmisiin rytmien ja melodioiden maailmassa.

Huomaan innostuvani siitä, kun voin tarjota yksilöille ja yrityksille uusia näkökulmia, innostaa ja herättää ajatuksia, sekä tietenkin tarjota parasta mahdollista palvelua.