Mekaniikkasuunnittelija

Pivatic Oy on maailmanlaajuinen automatisoitujen ohutlevyosien tuotantolinjojen suunnittelu-, valmistus-, myynti- ja huoltoyhtiö. Pivatic palvelee asiakkaitaan toimitusten jälkeen varaosa-, huolto-, retrofit- ja modernisointipalveluissa järjestelmien koko elinkaaren ajan. Yrityksen palveluksessa on yli 65 työntekijää tehtaallamme Hyvinkäällä. Tuotannosta yli 90 % menee vientiin. Pivatic Oy on osa Ursviken Group Oy:tä ja sisaryhtiömme Ursviken Technology AB sijaitsee Ruotsissa. Tärkeimmät markkina-alueemme ovat Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa.

Haemme nyt uusia osaajia joukkoomme palvellaksemme asiakkaitamme entistäkin paremmin sekä vastataksemme toimitusten kasvuun. Tule osaksi ammattitaitoista ja rentoa työyhteisöämme, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä ammatillisesti, olitpa sitten urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi tekijä. Tutustu meihin lisää ja katso avoimet työpaikkamme osoitteessa www.pivatic.com.

 

Nyt etsimme Sinua

Mekaniikkasuunnittelija

vahvistamaan suunnittelutiimiämme.

Tehtävässä vastaat Pivaticin korkeasti automatisoitujen linjaratkaisujen laite- ja mekaniikkasuunnittelusta. Työnkuvaasi kuuluvat SolidWorks 3D-mallintaminen, piirustusten laatiminen tuotannolle sekä näihin liittyvät dokumentaatiot. Pivaticilla kaikki toiminnot on keskitetty saman katon alle, ja työskentelet tiiviisti niin tuotannon, insinööritiimin kuin asiakaspalvelun kanssa. Toimitusprojektit ovat kansainvälisiä ja työpäiväsi ovat monipuolisia sekä vaihtelevia. Pääset kehittämään itseäsi ja osaamistasi kokonaisvaltaisesti mekatroniikan eri osa-alueilla ja olemaan tiiviisti läsnä projektien eri vaiheissa.

Toivomme sinulta

  • 3D SolidWorks osaamista
  • aiempaa kokemusta mekaniikkasuunnittelusta
  • ymmärrystä automaatioratkaisuista ja mekatroniikasta
  • kykyä tarkkaan ja pitkäjänteiseen työskentelyyn
  • vähintään kohtuullista englannin kielen taitoa
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena osana kasvavaa kansainvälistä yritystä. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kattavat henkilöstöedut ja mukavan työyhteisön. Työtehtävä on vakinainen ja kokopäiväinen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa Mekaniikkasuunnittelupäällikkö Ari Mäenpää, 040 042 3660 ja HRS Advisorsin konsultti Katri Ikivuo, 040 848 0658.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 20.10. mennessä.

 

Hae tästä