Takeda_Logo_Outline_RGB

Takeda on japanilaislähtöinen lääkeyhtiö, joka toimii maailmanlaajuisesti yli 70 maassa ja sen liikevaihto on yli 14 miljardia euroa. Yhtiö panostaa vahvasti tutkimukseen ja kehitykseen sekä onkologian että tulehduksellisten suolistosairauksien alueilla. Takeda Oy on Takeda -konsernin suomalainen tytäryhtiö. Paikallisesti olemme kymmenen suurimman lääkemarkkinoijan joukossa tuotevalikoimamme kattaessa erikoissairaanhoidon lääketarpeiden lisäksi monia suomalaisille tuttuja sekä resepti- että itsehoitolääkkeitä. Henkilöstömme kokonaishyvinvointi on meille tärkeätä, TakedaFIT ohjelmamme kannustaa meitä monipuoliseen yhdessä tekemiseen myös yli maarajojen. Lisätietoa Takedasta voit hakea nettiosoitteista www.takeda.com ja www.takeda.fi.

Tunnetko brandimme Calcichew®, Codetabs®, Finrexin® ja SOMAC Control®?

Etsimme OTC/Established Products -liiketoimintayksikköömme idearikasta markkinoinnin ammattilaista.

Multichannel Marketing Manager, OTC

Vastuullasi on tuoteportfoliosi markkinoinnin strateginen suunnittelu ja markkinoinnin toimenpiteiden toteutus eri kanavissa. Olemme OTC-markkinoinnin edelläkävijä, ja meillä olet luomassa monikanavaisia ja kuluttajalähtöisiä markkinoinnin ratkaisuja brandituotteillemme. Työsi tavoitteena on auttaa apteekkihenkilöstöä onnistumaan työssään. Ymmärrät, että markkinoinnin mahdollisuudet ovat monenlaiset – joskus toimii yksinkertainen ratkaisu ja joskus ongelmat ratkotaan syvällisemmän analysoimisen avulla.

Odotamme sinulta soveltuvan koulutuksen lisäksi vähintään viiden vuoden kokemusta monipuolisista markkinoinnin tehtävistä kuluttajamarkkinoinnin parista. Kansainvälinen yhteistyömme edellyttää, että suomen kielen lisäksi käytät työkielenäsi sujuvasti englantia. Haluamme olla alallamme kehityksen kärjessä ja muokkaamassa tulevaisuutta, joten meillä tarvitset rohkeutta, innovatiivisuutta sekä ennakkoluulotonta asennetta.

Me Takedalaiset olemme ammattitaitoinen porukka, josta löytyy joustavuutta, pitkäjänteisyyttä, luovuutta ja empatiaa, huumoria unohtamatta. Oletko sinä yksi meistä?

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla HRS Advisors Oy:n konsultti Pia Paavilaiselle, puh. 050 3059 217. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen10.4.2017.

Hae tästä

Share This