Musti ja Mirri on Pohjoismaiden suurin lemmikkieläintarvikkeiden erikoisliikeketju. Suurta kokoa tärkeämpää meille on kuitenkin olla lemmikin ja lemmikinomistajan turvallisin ja luotetuin kumppani elämässä ja harrastuksissa. Myymälöitä meillä on yhteensä yli 200, jotka jakautuvat suurin piirtein puoliksi Suomen ja Ruotsin välillä. Yhteen laskettu kuluttajamyynti on yli 200 miljoonaa euroa.

 Musti ja Mirri_logo_2

Tarvitsemme joukkoomme lisää käpäliä. Etsimme vakituiseen työsuhteeseen sinua

MYYMÄLÄTÄYDENTÄMISEN SUUNNITTELIJA (RELEX)

Tehtävissä vastaat myymälöiden keskitetystä täydentämisen suunnittelusta Relex -järjestelmän avulla. Toimit osana Pohjoismaista myymäläpalvelutiimiä. Tehtävässä pääset aktiivisesti kehittämään täydennysprosessia ja toimintamallejamme liiketoiminnan näkökulmasta. Tehtävään kuuluvat myös myynti- ja tilausennusteiden analysointi ja muokkaus sekä saatavuuden, hävikin että toimitusketjun tehokkuuden analysointi ja kehittäminen.

Odotamme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta myymälöiden tai varastojen keskitetystä täydentämisestä Relex -järjestelmällä. Toivomme, että sinulla on soveltuva kaupallisen, teknillisen tai logistiikka-alan korkeakoulututkinto sekä aiempaa tuntemusta vähittäiskaupan alasta. Toivomme, että pystyt työskentelemään itsenäisesti ja sinulla pysyy monta palloa ilmassa yhtä aikaa. Sinulla on hyvät IT-taidot ja Excel on sinulle tuttu työkalu. Aikaisempi kokemus LS NAV -toiminnanohjausjärjestelmästä sekä kiinnostus erilaisia järjestelmiä kohtaan katsotaan eduksi. Sinulla on erinomaiset yhteystyötaidot ja olet loistava tiimipelaaja. Kommunikoit sujuvasti englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti, ruotsin kielen taitoa pidämme etuna. Tehtävässä toimiminen edellyttää matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn nopeasti kehittyvässä, Pohjoismaiden suurimmassa lemmikkituoteketjussa. Työssäsi pääset osallistumaan myös aktiivisesti koko ketjun toiminnan kehittämiseen. Meillä on innostunut, ammattitaitoinen ja eläinrakas työyhteisö eri puolilla Suomea, Ruotsia ja Norjaa. Mikäli arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Kaikissa toimipaikoissamme on usein koiria, joten työ ei sovi lemmikkiallergiselle. Työpisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Helsingin Käpylässä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa meitä avustavan HRS Advisorsin Joonas Kokko, 0400 399 825 (ke ja pe 14-16). Jätä CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian tai viimeistään 7.11. oheisen linkin kautta!

 

HAE TEHTÄVÄÄ

MM_tule-meille-toihin_Facebook_1200x628

 

Share This
hibaby