Midsona on Pohjoismaiden johtava terveys- ja hyvinvointi tuotteiden valmistaja ja jakelija. Tehtävänämme on auttaa ihmisiä elämään terveellisemmin – joka päivä. Hyvinvointi- ja terveystuotteita valmistava ja yrityksemme on toiminut eri muodoissaan jo vuodesta 1892. Toimimme Suomen ja Ruotsin lisäksi Tanskassa sekä Norjassa ja meitä on jo yli 350 ammattilaista. Tunnettuja tuotemerkkejämme ovat mm. Urtekram, Friggs, Naturdiet ja Tri. Tolosen terveystuotteet. Tutustu yritykseemme osoitteessa www.midsona.fi.

midsona

 

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen nyt sinua oma-aloitteinen, terveydestä ja hyvinvoinnista innostuva

Myyjä (B2B, apteekit & terveystuotekaupat)

Tehtävässä vastaat monipuolisen terveystuotevalikoimamme B2B-myynnistä. Asiakkainasi ovat apteekit, terveys- ja luontaistuotekaupat, sekä valikoidut pt-kaupat ympäri Suomen. Tuoteportfolioomme kuuluu useita tunnettuja brändejä, kuten Elivo, Naturdiet, Dalblads, Miwana, Atkins, Tri. Tolosen terveystuotteet ja Compeed. Tehtäviisi kuuluu myyntiprosessin hoitaminen aina tilausten vastaanottamisesta myyntihyvitysten käsittelyyn. Midsonalla toimit osana kasvavan organisaatiomme energistä kenttämyyntitiimiä. Työssä sinua ohjaavat selkeät tavoitteet ja realistinen myyntibudjetti. Työtä tehdään puhelimitse, joka mahdollistaa mm. paikasta riippumattoman itsenäisen ja joustavan työskentelyn.

Toivomme sinulta paitsi innostusta ja paloa myyntiin, myös aiempaa menestyksekästä kokemusta terveys- ja luontaistuotekaupoille sekä apteekeille suunnatusta myyntityöstä. Olet ahkera ja oma-aloitteinen tekijä, ja hoidat myyntityötä itsenäisesti. Luonteeltasi olet avoin ja ulospäinsuuntautunut, sinulla on asiakaslähtöinen myyntiote, ja nautit tuloksellisesta myyntityön tekemisestä. Olet kiinnostunut terveydestä ja hyvinvoinnista sekä haluat työskennellä tunnettujen laatutuotteiden parissa. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen kielen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn voimakkaasti kasvavassa pohjoismaiden johtavassa luomu- ja terveystuotealan yrityksessämme. Pääset työskentelemään vahvojen brändiemme parissa yhteistyössä alan huippuosaajien kanssa. Työssä saat itsenäisesti suunnitella toimintaasi, ja voit joustavasti hoitaa työtä mistä haluat, sillä työntekosi ei ole paikkaan sidottua. Tarjoamme myös hyvin kilpailukykyisen kiinteän kuukausipalkan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa meitä avustavan HRS Advisorsin Joonas Kokko, 0400 399 825 (ke ja pe 14-15) ja Krister Botell 050 304 2410 (ke ja pe 14-15). Jätä cv:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 05.03. mennessä alla olevan linkin kautta!

 

HAE TEHTÄVÄÄ

 

 

 

 

Share This