SHK_tunnus_cmyk_UUSI2012

Suomen Helakeskus Oy on helojen maahantuontiin ja palveluihin erikoistunut yritys. Yhtiön toimipaikka on Seinäjoella. Toiminta on vakaalla pohjalla, olemme toimineet alalla 45 vuotta. Kuulumme Suomen Helasto -konserniin, jonka omistaa Panostaja Oyj. Valikoimamme koostuu kalusteteollisuuden tarvikkeista.  Kotimaan rakentamisessa tarvittavien helojen lisäksi toimitamme heloja ja sopimusvalmistetuotteita myös vientimarkkinoilla toimiville valmistajille. Maahantuontimme kehittyy jatkuvasti.

Etsimme nyt Pohjois-Suomen alueelle

MYYNTI-INSINÖÖRIÄ

Sinulla on aito kiinnostus tukkukauppaan ja teknisten ratkaisujen myymiseen. Kohderyhmäsi on kalusteteollisuus, huonekaluteollisuus ja puusepät. Tehtäviisi kuuluu uusasiakashankinta ja nykyisten asiakassuhteiden syventäminen ja laajentaminen. Tarjousten laadinta, projektien läpivienti sekä myyntityön ja asiakaspalvelun kehittäminen kuuluvat niin ikään vastuullesi.

Odotamme sinulta energistä ja aikaansaavaa otetta. Et pelkää avata uusia ovia ja ottaa haasteita vastaan. Neuvottelet luontevasti erilaisten asiakkaiden kanssa ja matkustat mielelläsi omalla alueellasi. Pärjäät myös englannin kielellä päämiesten suuntaan. Työ on itsenäinen, vastuullinen ja yhtiön kannalta merkittävä.

Sinua odottavat erinomaiset puitteet menestyä tiiviissä organisaatiossa, joka on alan johtavia helataloja Suomessa.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 30.1. mennessä. Lisätietoja tehtävästä saat HRS Advisors, Tarja Kohtamäki 020 7919395. Katso myös yrityksen sivut www.helakeskus.fi

Hae tehtävää