Asiakkaamme on merkittävä toimija FMCG-sektorilla ja globaalisti johtava yritys. Yritys toimii lähes kahdessasadassa maassa maailmanlaajuisesti. Suomessa yritys on edelläkävijä omassa tuotekategoriassaan.

 

Haemme nyt pääkaupunkiseudulle

MYYNTIEDUSTAJAA    

 

Yritys on kasvattanut myyntiään erittäin vahvasti Suomessa, ja tästä syystä kasvattaa vähittäiskaupan myyntiorganisaatiota.

Tehtävänäsi on myynnin ja peiton kasvattaminen alueesi vähittäiskauppojen kanssa. Varmistat, että alueesi vähittäiskaupat ovat yrityksen konseptin mukaiset. Solmit loistavia asiakassuhteita ensiluokkaisen asiakaspalvelun ja tuotekategorian tuntemuksen kautta. Vastaat oman alueesi asiakaskäynneistä ja varmistat tuotteiden saatavuuden ja näkyvyyden. Huolehdit kampanjoiden sopimisesta ja toteutuksesta kauppatasolla sekä ketjukampanjoiden erinomaisesta toteutuksesta alueellasi. Hoidat myös POS-materiaalien esillepanon sekä yhteydenpidon alueesi menekinedistäjien kanssa. Pääset työskentelemään erittäin vahvasti kasvavan tuoteportfolio parissa!

Odotamme sinulta konkreettista näyttöä menestyksekkäästä myyntityöstä. Sinulla on aitoa intohimoa myyntityöhön ja asiakaspalveluun sekä kykyä tunnistaa lisämyyntimahdollisuuksia. Osaat kommunikoida ja neuvotella sujuvasti suomen kielellä. Sinulla on erinomaiset ajanhallinta- ja organisointikyvyt sekä yrittäjähenkinen ja positiivinen asenne. Tunnet Suomen päivittäistavarakaupan rakenteen, työkokemus impulssituotteiden parissa on eduksi. Olet tottunut liikkumaan ja sinulla on ajokortti.

Tarjoamme sinulle ison ja luotettavan organisaation tuen mielenkiintoisessa toimintaympäristössä. Saat loistavat työkaverit tsemppaamaan sinua päivittäisessä työssäsi. Pääset työskentelemään upeiden brändituotteiden parissa ja tarjoamme kilpailukykyiset edut.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Liitä mukaan CV:si, hakemuksesi palkkatoiveineen ja mahdolliset muut liitteet, jotka tuovat esille osaamistasi avoimen työtehtävän osalta. Kerro myös, milloin olet valmis aloittamaan. Jätäthän hakemuksesi viimeistään 12.11.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin konsultti Erika Palomäki p. 040 937 2217, erika.palomaki@hrsadvisors.fi.

 

JÄTÄ HAKEMUS

Share This