Suomalainen teetalo Nordqvist on toiminut jo vuodesta 1979. Suomalainen perheyritys ja teetehdas sijaitsevat tällä hetkellä Vantaalla, Petikossa. Maahantuonnissa ja prosessoinnissa työskentelee noin 20 henkilöä. Myymme teetä Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa ja lisäksi teetämme voi ostaa muun muassa Japanista. Tuotamme vuosittain lähes 600 tuhatta pakkausta irtoteetä ja yli 2 miljonaa pussitettua teeannosta. Tutustu yrityksemme ja sen tarinaan osoitteessa www.nordqvist.

 

Nordqvist

Ovatko maistuvat teet myös sinun juttusi?  Etsimme myyntiedustajaa vakituiseen työsuhteeseen Etelä-Suomen alueelle!

MYYNTIEDUSTAJA

Tehtävänäsi on tee- ja juomatuotteiden myyntityö alueellasi. Asiakaskuntasi koostuu sekä kahviloista ja ravintoloista, että päivittäistavarakaupoista. Vastuualueeseen kuuluu niin alueellasi olevien asiakassuhteiden säännöllinen hoito, uusasiakashankinta, palautteenanto kuin raportointi alueen tapahtumista. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta eteläisessä Suomessa.

Toivomme sinulta kaupallista koulutusta (esim. tradenomi tai merkonomi) sekä aikaisempaa kokemusta myyntityöstä. Tehtävä sopii myös uransa alkuvaiheessa oleville ja sen menestyksekkään hoitamisen kannalta on olennaista myyntihenkinen, järjestelmällinen ja tulokseen tähtäävä sekä kustannustehokas työskentelyote. Odotamme reipasta ja aktiivista asennetta työhön, hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä esiintymiskokemusta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn voimakkaasti kasvavassa suomalaisessa yrityksessä. Pääset työskentelemään Suomen vahvimpien tee-brändiemme parissa yhteistyössä alan huippuosaajien kanssa. Saat työhön kattavan perehdytyksen ja onnistumiseen tarvittavat työkalut. Yrityksessämme on aito mahdollisuus edetä ja saada tulevaisuudessa myös lisää vastuuta. Tarjoamme myös hyvät ja kilpailukyiset edut.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa meitä avustavan HRS Advisorsin Joonas Kokko, 0400 399 825 (ke 25.2. klo 14-16 ja pe 27.2. klo 12-14). Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian tai viimeistään 6.2.2016 oheisen linkin kautta.

 

HAE TEHTÄVÄÄ