KLOK on luova toimisto, joka keskittyy suunnittelemaan ja toteuttamaan modernia liikkuvaa kuvaa. Filmin ja videon mitä erilaisempi käyttö tulee moninkertaistumaan seuraavien vuosien aikana. Samalla yleisöt pirstaloituvat ja jakelualustoja syntyy jatkuvasti lisää. Me katsomme liikkuvaa kuvaa niin isoilta kuin pieniltä ruuduilta, ja tulevaisuudessa kaikki sisältö liikkuu. KLOKin tehtävä on keksiä, miten tätä muutosta hyödynnetään luovasti asiakkaidemme eduksi. Me suunnittelemme ja toteutamme filmejä sekä videoita kaikille alustoille. Jos tämä kuulostaa haasteelta, johon haluat tarttua innolla, hae meille! https://www.klok.fi/

Etsimme yrityksemme ammattitaitoiseen joukkoon tuloshakuista ja osaavaa

Myyntijohtajaa

Vastaat myynnin ja asiakkuuksien kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä Suomessa. Osallistut liiketoiminnan kehittämiseen, yrityksen strategian suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Edellytämme Sinulta vankkaa kokemusta myynnin johtamisesta palveluliiketoiminnan alalta. Sinulla on näyttöä menestyksellisestä myyntityöstä sekä asiakkuuksien ja myynnin johtamisesta ja kehittämisestä. Omaat myös pitkän kokemuksen esimiestyöstä asiantuntija- tai myyntiorganisaatioissa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen sekä kehittyvän tehtävän nuorekkaassa ja innostavassa työyhteisössämme, kansainvälisen toimintaympäristön sekä aidot mahdollisuudet kehittää liiketoimintaa ja vaikuttaa yhtiön kasvuun ja kehitykseen.

Klokkilaiset nauttivat kaikki työssään siitä, että byrokratia on olematonta ja yksilön & tiimin vastuu sekä itsenäisyys korostuu. Meillä jokainen on työssään luova asiantuntija. Olemme jokainen työtehtävästä riippumatta eteenpäin katsovia, progressiivisia ja oppimiskeskeisiä, vastuunsa kantavia ammattilaisia, joita yhdistää halu olla tekemässä laatua sekä rakentaa uutta.

Kiinnostuitko? Tule alan pioneerin matkaan jättämään oma kädenjälkesi! https://www.youtube.com/user/KLOKcreativeagency

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n Toni Koskinen 040 742 7525.  Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 5.2.2019 mennessä.

Jätä hakemus tästä