Julkaisutiedot: www.hrsadvisors.fi, www.linkedin.com, www.monster.fi

Scanoffice_logo_slogan_CMYK.indd
sog_logo

 

 

 

Scanoffice Group muodostuu vuonna 1984 perustetun Pohjoismaiden suurimman lämpöpumppujen maahantuontiliikkeen, Scanoffice Oy:n ympärille. ScanMont AB palvelee lämpöpumppualan urakoitsijoita Ruotsin markkinoilla ja Scanoffice Oy sekä Scanvarm Oy Ab ovat alan johtavia maahantuontiliikkeitä Suomen markkinoilla. Yritysryhmän liikevaihto ylittää 34 miljoonaa euroa ja ne työllistävät n. 40 henkilöä. Yritysryhmä on suomalaisessa omistuksessa. Toimimme uusissa viihtyisissä tiloissa Vantaan Petikossa.

 

 MYYNTIJOHTAJA

 

Vastaat yhtiöiden myynnistä ja markkinoinnista Suomessa ja Ruotsissa. Tiimissäsi työskentelee toistakymmentä alan myyntiammattilaista. Asiakasyrityksiämme ovat lämpöpumppualan johtavat ammattiliikkeet sekä LVI-alan urakointiliikkeet. Myöhemmin osallistut johtoryhmämme jäsenenä myös liiketoimintamme kokonaisvaltaiseen kehittämiseen.

Tehtäväsi on kehittää ja ohjata ammattimaisten myyntitiimiemme jokapäiväistä myyntityötä. Osallistut myös yhtiöryhmän monipuolisen markkinoinnin kehittämiseen, niin perinteisessä mainonnassa kuin digimarkkinoinnissakin. Matkapäiviä työssäsi kertyy n. 50 vuodessa.

Olet kannuksesi hankkinut myynnin ja markkinoinnin ammattilainen, jolle myynnin johtaminen ja jälleenmyyntiverkoston kanssa toimiminen on jo ennestään tuttua. Sinulla  on tehtävään sopiva mielellään tekninen koulutus. Puhut hyvin englantia sekä myös ruotsia. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja viet vaikeitakin asiakokonaisuuksia maaliin asti. Aikaisempi kokemus teknisestä tukkukaupasta katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän alan johtavassa yrityksessä ja tehtävän mukaiset edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisors Oy:stä Pia Paavilainen, puh. 050 305 9217 tai Scanoffice Oy:llä hallituksen puheenjohtaja Mikko Sandberg, (klo 16:00 jälkeen) puh. 040 556 2929. Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 30.8.2015 mennessä.

 

 Jätä hakemus

Share This