Julkaisutiedot: LinkedIn, Facebook

Asiakkaamme etsii myyntipäällikköä Helsinkiin 

Tehtävässä vastaat kansainvälisesti tunnettujen voitelu- ja ruosteensuoja tuotteiden myynnistä ja myynnin kehittämisestä. Asiakkaanasi ovat autokorjaamo- ja teollisuusasiakkaiden parissa. Tehtävässä painottuvat sekä myynti että tuotehallinta.

Odotamme sinulta menestyksekästä näyttöä sekä kokemusta voiteluaineiden sekä vastaavien kemikaalien (esim. jäähdytysneste, jarruneste jne.) myynnistä autokorjaamo asiakkaiden parissa. Kokemus teollisuus-asiakkaiden hoitamisesta katsotaan eduksi. Myynnin ammattilaisena olet itseohjautuva, oma-aloitteinen ja yrittäjähenkinen. Ymmärrät erinomaisesti myynnin lainalaisuuksia, sinulla on hyvät neuvottelutaidot ja viet rohkeasti kaupat loppuun asti. Hallitset nykyaikaiset myynnin työkalut ja olet työskentelytavoiltasi systemaattinen ja organisoitu. Ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn jossa yhdistyvät tunnetut tuotemerkit, innostava ja kannustava työyhteisö sekä kilpailukykyiset edut. Sinulla on osaltasi myös aidot vaikutusmahdollisuudet kehittää yritystä ja tehtävää eteenpäin. Toimipisteesi sijaitsee Helsingissä, mutta tehtävä edellyttää matkustamista Suomessa (noin neljännes työajasta).

Lisätietoja tehtävästä antaa HRS Advisorsin Toni Koskinen p. 040 742 7525 ja Joonas Kokko p.0400 399 825. Jätä hakemuksesi 2.10.2015 mennessä.

 

Jätä hakemus

Share This